Quantcast

Μύστης με fake λογαριασμό Μανόλο Χιμένεθ έκανε κους κους με παίχτες της μοναχοκόρης, τρώει μήνυση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε ποιοι παίχτες τσίμπησαν.

THE NEWSROOM

15 Ιανουαρίου 2021

Για να φτάσει σε σημείο να ασχοληθεί με ένα ψεύτικο προφίλ η ΠΑΕ ΑΕΚ, όλοι υποψιαζόμαστε τι έχει συμβεί. Ένας μύστης λοιπόν αποφάσισε να δημιουργήσει έναν fake λογαριασμό με το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ και να κάνει το κομμάτι του. Με αυτόν τον τρόπο ο μυστήριος αυτός τύπος, προσπάθησε να συνομιλήσει με παίχτες της ΑΕΚ και πολύ πιθανό -άμα γνώριζε ισπανικά-, να καταφέρει να αποσπάσει και πληροφορίες από τους βυζαντινογέννητους παιχταράδες.

Ο Χιμένεθ δεν διατηρεί λογαριασμό στα social media, γι’ αυτό και η ΑΕΚ προχώρησε σε αναφορά του λογαριασμού του Ισπανού προπονητή στο Instagram ο οποίος δεν ανήκε στον ίδιο. Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενημερώθηκαν για το γεγονός ότι το συγκεκριμένο προφίλ δεν είναι αληθινό.

Μέχρι εδώ, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αφού υπάρχουν χιλιάδες fake profile που μιμούνται δημόσια πρόσωπα. Όμως, ο «μιμητής» του προπονητή της ΑΕΚ φαίνεται πως πήρε πολύ σοβαρά το ρόλο του και για να έφτασε στο σημείο να επικοινωνήσει με ποδοσφαιριστές της Ένωσης στέλνοντας ιδιωτικά μηνύματα στα οποία τους καλούσε να συζητήσουν θέματα της ομάδας, πάει να πει οτι πιθανότατα κάποιοι ‘ψάρωσαν’.

Ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν το δεξί μπακ της Ένωσης και της Εθνικής Ελλάδος Μιχάλη Μπακάκη, να απαντάει σε μήνυμα του Μανόλο πως για άλλη μια φορά ο κόσμος της ΑΕΚ τον έκρινε και δεν πήρε ρεπό. Ίσως ήταν  η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έτσι ο Ανδαλουσιανός τεχνικός επέστρεψε στην αγαπημένη του ΑΕΚ, για να αναστήσει αγωνιστικά τον Μιχάλη και να κατευνάσει τους οπαδούς της μοναχοκόρης που ζητούν επίμονα το ‘κεφάλι’ του.

ΟΧΙ ΡΕ, ΚΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ!

Best of internet