Quantcast

O Αντετοκούνμπο φωτογραφίζεται με τάπερ, σε περίπτωση που αμφισβητείται η Ελληνικότητά του

Η συνταγή της επιτυχίας, στην συνταγή της μαμάς!

THE NEWSROOM

11 Ιανουαρίου 2021

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει και φέτος σε υψηλότατο επίπεδο σωματικής και πνευματικής κατάστασης και παρόλο που η ομάδα του Ελαφιακός Bc έχει τα σκαμπανεβάσματα της, ο ίδιος γράφει νούμερα και στατιστικά που δεν συνιστούν έκπληξη. Πρώτος σκόρερ, πρώτος ριμπάουντερ και φυσικά το impact του στο παιχνίδι, ανεκτίμητης αξίας.

Για να καταφέρει να διατηρείται σε αυτό το επίπεδο, ο Σεπολιώτης μπασκετμπολίστας, φαίνεται να έχει βρει την συνταγή της επιτυχίας, στις συνταγές της μαμάς. Γεγονός που αποδεικνύεται από την πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στo facebook, με τον ίδιο να κρατάει 2 τάπερ αγνώστου περιεχομένου που προκάλεσε ερωτήματα και υποθέσεις.

Πολλοί φαν του στα σχόλια αναρωτήθηκαν τι μπορεί να εμπεριέχουν τα τάπερ, μαζί κι εμείς. Η φασολάδα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, θα μπορούσε να κρύβεται μέσα στο  τάπερ, για να διατηρήσει τον Greek Freak σε φόρμα , αλλά επειδή ο Γιάννης είναι μερακλής, ποντάρουμε σε παστιτσάρα με μπούκοβο.

Σε κάθε περίπτωση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι στις φλέβες του ρέει Ελλάνιος ιχώρ, αφού οι συνήθειες του από την χώρα του Αχιλλέα Μπέου και του Μάκη Ψωμιάδη δεν κρύβονται, ακόμα και αν είσαι ένας από τους μεγαλύτερους  σταρ του ΝΒΑ.

Φώτο πόνου!

 

 

Best of internet