Quantcast

Το «χαμπίμπι» του Μπέου στον Ουάρντα, είναι το ΕΠΙΚΟΤΕΡΟ χάιλαιτ στο ΑΕΚ-Βόλος

Ίσως να τον είχε ακούσει αν τον φώναζε Ντιμπιντάι.

THE NEWSROOM

22 Δεκεμβρίου 2020

Στο πάνθεον των πιο καλτ στιγμών στην φετινή Σουπερλίγκα, θα μπει το χθεσινοβραδινό σκηνικό στην Ριζούπολη, με πρωταγωνιστές Αχιλλέα Μπέο και Αμρ Ουάρντα.

Πιο συγκεκριμένα, ο φακός της κάμερας έπιασε τον δήμαρχο Βόλου, μεταφραστή της ομάδας και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Αχιλλέα Μπέο, να κατεβαίνει πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο από το σημείο όπου καθόταν στην εξέδρα και να ουρλιάζει προς τον Ουάρντα ‘Χαμπιμπιιιιιιιιιι’, με σκοπό να τον ακούσει ο Αιγύπτιος και να γυρίσει.

Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου ήταν παρών στην Αθήνα στο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην Ένωση, όπου πήρε ένα βαθμό και έμεινε κοντά στην πρώτη εξάδα και δεν ήθελε με τίποτα τα φώτα να πέσουν ΜΟΝΟ στους παίκτες της θεσσαλικής ομάδας. Γι’αυτό λοιπόν ένιωσε την ανάγκη να δώσει το δικό του ρεσιτάλ και δεν μας άφησε καθόλου παραπονεμένους είναι η αλήθεια.

Το περίεργο με την περίπτωση του Ουάρντα, είναι πως ο Αιγύπτιος μύστης, μάλλον δεν πήρε χαμπάρι ότι κάποιος τον καλεί και πιο συγκεκριμένα η στεντόρεια φωνή του Αχιλλέα και το σκηνικό αξίζει ακόμα περισσότερο με τον Δήμαρχο του Βόλου να επαναλαμβάνει συνεχώς το ‘Χαμπίμπι’. Ίσως ο Αμρ της καρδιάς μας, να άκουει στο παρατσούκλι ‘Ντιμπιντάι’ ή ακόμα πιο πιθανό, να ανταποκρίνεται ΜΟΝΟ σε γυναικεία καλέσματα αγάπης.

Να σημειώσουμε εντωμεταξύ, οτι λίγες ώρες πριν το ματς, η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε την πιο ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωση, που περιλάμβανε 10 λέξεις κι έναν…..άγνωστο παραλήπτη.

«Μαζέψτε τον πριν είναι αργά…Ξέρετε ποιον. Τον υπερήλικα ποινικολόγο»

Μην φύγεις ποτέ από την Σούπερλιγκ, Αχιλλέα Μπέε.

Best of internet