Quantcast

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ γκολ στην προπόνηση από τον Πέτρο Μάνταλο, κερδίζει ένα iPhone από τον φροντιστή της ΑΕΚ

Αυτά τα έκανε πριν 30 χρόνια ο Μαραντόνα και τώρα ο Μάνταλος

THE NEWSROOM

21 Δεκεμβρίου 2020

‘Ενα πραγματικά ΕΠΙΚΟ σκηνικό εκτυλίχτηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα, με τον ποδοσφαιριστή των κιτρινόμαυρων Πέτρο Μάνταλο και τον φροντιστή της ομάδας Νίκο Κορομηλά, να επιδίδονται σε ποδοσφαιρικά challenges.

Το στοίχημα των 2 αφορούσε την αγορά ενός iPhone, οπότε καταλαβαίνετε ευθύς αμέσως ότι μόνο εύκολη δεν θα ήταν η δουλειά του ομορφόπαιδου της ΑΕΚ, να βγάλει εις πέρας την πρόκληση του «Μήτσι».

Ποιο ήταν το στοίχημα; Ο αρχηγός της ΑΕΚ έπρεπε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα του γηπέδου από την πόρτα του προπονητικού κέντρου πάνω από τα σκαλοπάτια. Ένα σημείο που βρίσκεται 30 μέτρα πίσω από την εστία και μεσολαβούν και ψηλά κάγκελα. Ο Μάνταλος έκανε τέτοιο κτύπημα δίνοντας φάλτσα στην μπάλα, που αυτή κατέληξε αργά και βασανιστικά στα δίχτυα. Φυσικά το γλέντι δεν είχε προηγούμενο προς τον Νίκο Κορομηλά που… χρωστά ένα iPhone στον Πετράν!

Έπειτα από την δημοσιόποιηση αυτού του αν μη τι άλλο μυθικού γκολ, άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν να βάζει με τόση ευκολία και χάρη τέτοια έπη και όταν βαράει κόρνερ η μπάλα να μην περνάει ούτε από το πρώτο δοκάρι. Βέβαια για να μην είμαστε άδικοι, ο αρχηγός της ΑΕΚ διανύει μια αρκετά καλή και σταθερή χρονιά και είναι από τους λίγους διασωθέντες φέτος.

Και όσον αφορά τα κόρνερ, η ΑΕΚ φαίνεται οτι έχει βρει τον έγχρωμο Τσιάρτα της. Ο Λιβάι Γκαρσία όχι μόνο έβαλε απευθείας κόρνερ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά έβγαλε και την ασίστ στον Σιμόες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για να σώσει την παρτίδα στο τέλος.

Inside game challenge: Accepted

Best of internet