Quantcast

Οι Πρόεδροι των Pfizer και Biogen κλάσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις πανδημίες, για να δουν την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ τους

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3, ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

THE NEWSROOM

15 Δεκεμβρίου 2020

Η τηλεδιάσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με στελέχη κορυφαίων στελεχών φαρμακευτικών εταιριών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής με κύριο αντικείμενο συζήτησης την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και την κατάθεση προτάσεων για την ανάπτυξη του βιοφαρμακευτικού κλάδου στην Ελλάδα. Μεταξύ αυτών ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά και ο πρόεδρος του ΔΣ της Biogen, Στέλιος Παπαδόπουλος, δύο διακεκριμένοι επιστήμονες με ηγετικό ρόλο στον βιοφαρμακευτικό κλάδο και καταλυτική δράση στη δημιουργία εμβολίου για την καταπολέμηση του COVID 19.

Πέραν της απόλυτα επιτυχημένης διαδρομής, υπάρχουν τουλάχιστον δύο ακόμη στοιχεία που τους ενώνουν. Αμφότεροι κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη, είναι και οπαδοί του Άρη. Ο Άλμπερτ Μπουρλά ήταν πιστός ακόλουθος της ομάδας στην εποχή της αυτοκρατορίας πριν τελικώς αναζητήσει την επαγγελματική καταξίωση εκτός συνόρων, ενώ ο Στέλιος Παπαδόπουλος μεγάλωσε απέναντι από το γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» στην περιοχή Χαριλάου.

Ο Στέλιος Παπαδόπουλος συνηθίζει στις τηλεδιασκέψεις του να προβάλλει τη μεγάλη αγάπη του, τον Άρη καθώς σε περίοπτη θέση στο γραφείο του υπάρχει η σημαία του συλλόγου. Μάλιστα στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με τον Πρόξενο της Ελλάδας στη Βοστώνη, Στράτο Ευθυμίου, ρωτήθηκε για τη σημαία και ο Στέλιος Παπαδόπουλος εξήγησε τι εστί Άρης και κατέληξε λέγοντας… «Άρης, θρησκεία, SUPER 3»!

 

Οι δύο διακεκριμένοι επιστήμονες γνωρίζονται ασφαλώς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κι αυτό αποδείχθηκε πριν την έναρξη της τηλεδιάσκεψης της περασμένης Κυριακής (13/12). Απευθυνόμενος στους εκλεκτούς καλεσμένους, ο Έλληνας Πρωθυπουργός σημείωσε χαριτολογώντας ότι η ώρα της τηλεδιάσκεψης «κούμπωσε» πάνω στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης καθώς οι Άλμπερτ, Μπουρλά, Στέλιος Παπαδόπουλος ήταν αποφασισμένοι να μη… θυσιάσουν για τίποτε αυτό το ντέρμπι. Αυτή την απάντηση έδωσαν εξάλλου, σε μια χαλαρή συζήτηση η οποία επικεντρώθηκε στο ντέρμπι με προγνωστικό νίκης του Άρη αλλά και διαφωνία για το σκορ καθώς αμφότεροι εμφανίστηκαν βέβαιοι για τη νίκη, αλλά δεν τα… βρήκαν στο τελικό αποτέλεσμα. Πρόσφατα, η ΠΑΕ Άρης προσκάλεσε  επισήμως τον Άλμπερτ Μπουρλά στο «Κλ. Βικελίδης» για να παρακολουθήσει από τη σουίτα του γηπέδου έναν αγώνα της αγαπημένης ομάδας του, εφόσον ασφαλώς το επιτρέψει το βαρύ πρόγραμμά του.

Όπως είναι φυσικό, η ανάμειξη των 2 αυτών ανθρώπων με τον Άρη και η καθώς φαίνεται ‘άρρωστη’ σχέση που έχουν αναπτύξει με τον κιτρινόμαυρο σύλλογο, γεννούν πολλά ερωτήματα στον υπόλοιπο κόσμο που ανησυχεί για το εμβόλιο και τις πιθανές παρενέργειες του. Μία από τις επικρατέστερες θεωρίες συνωμοσίας που πρόκειται να παρελάσουν μετά από αυτή την είδηση, είναι πως έπειτα από την χορήγηση του εμβολίου, οι άνθρωποι δεν θα περπατάνε πια όρθιοι αλλά με μια μαγική δύναμη θα κάνουν έρπινγκ.

 

 

Best of internet