Quantcast

Ο Δώνης παθαίνει Ζλάταν και αυτοανακηρύσσεται GOAT των ελληνοκυπριακών πάγκων

Λογικά ο Τεννές προπονεί άλογα σε ιπποδρομίες

THE NEWSROOM

11 Δεκεμβρίου 2020

Η αλήθεια είναι οτι ο Γιώργος Δώνης είχε δεχτεί δριμεία κριτική για τα αποτελέσματα της ομάδας του τον τελευταίο καιρό. Κι έτσι, θέλοντας να αποβάλλει από πάνω του την πίεση των τελευταίων ημερών που τον θέλουν να φεύγει από την Μακάμπι, ο Μουρίνιο των ελληνικών πάγκων προχώρησε σε μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση.

Μετά την νίκη-πρόκριση επί της Σίβασπορ απάντησε στις φήμες από την Κύπρο που έλεγαν πως φεύγει από την ομάδα, λέγοντας πως είναι ο καλύτερος προπονητής σε Ελλάδα και Κύπρο!

Τα πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Είμαι στο ποδόσφαιρο από την παιδική μου ηλικία. Έπαιξα σε μεγάλα κλαμπ στην Ελλάδα, έπαιξα στην Πρέμιερ Λιγκ. Έχω παίξει σε μεγάλα κλαμπ στην Ελλάδα κι επίσης στην Αγγλία. Επίσης έχω προπονήσει και μεγάλους συλλόγους. 

Η πίεση μου είναι οικεία, αλλά η πίεση δεν έρχεται από τα ΜΜΕ ή τους οπαδούς, αλλά από τα αποτελέσματα όταν δεν είναι καλά. Υπάρχει πίεση, αυτή είναι η ζωή μου ως προπονητής και την αποδέχομαι. Χθες στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκα από εσάς τι πιστεύω για τις φήμες από την Κύπρο ότι θέλουν να με αντικαταστήσουν. Είναι αυτό επαγγελματικό; Κατά τη γνώμη μου είναι αντιεπαγγελματικό να με ρωτάτε κάτι τέτοιο γιατί δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εμένα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε την προσφορά του στους Ελληνικούς και Κυπριακούς πάγκους, πριν προβεί σε αυτή την δήλωση, ο Γιώργος Δώνης θα έπρεπε να είχε λάβει υπόψιν κι οτι υπάρχει ενας Μπάμπης Τεννές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ένας προπονητής που δεν έφυγε στα ξένα όταν έσφιγγαν τα λουριά, που αναλάμβανε ως επι το πλείστον ομάδες που ήταν στην ζώνη υποβιβασμού και τελικά τις έσωζε, που υιοθέτησε τακτική Μουρίνιο άμυνα με ξαφνικές αντεπιθέσεις και που γενικότερα το όνομα του θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στο βιβλίο των ηρώων των πάγκων.

Θα σέβεστε!

Best of internet