Quantcast

Σαν ιππότη καβάλα στο λευκό GLX του, περιμένουν τον Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό

Ο εθνικός μας κάγκουρας κοντά στο λιμάνι της καρδιάς του

THE NEWSROOM

8 Δεκεμβρίου 2020

Η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου είναι πάντα επίκαιρη για τον Ολυμπιακό και ταιριάζει σχεδόν σε κάθε μεταφραφική περίοδο, όσο ο Έλληνας φορ είναι ανοικτός σε προτάσεις. Οι καλές σχέσεις του με τους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας, τα σπουδαία του επιτέυγματα με τα “ερυθρόλευκα” και η ζεστή σχέση με τους φίλους του συλλόγου είναι σημαντικά συστατικά μιας εν δυνάμει επιστροφής.

Τη στιγμή λοιπόν, που άπαντες στο λιμάνι έχουν την προσοχή τους και το μυαλό τους, στην αναμέτρηση της Τετάρτης (09/12), η «O’ Jogo», φέρνει στο προσκήνιο μια μεταγραφική υπόθεση για τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου και επικαλούμενη την επιθυμία της Μαρσέιγ ν’ απαλλαχθεί από το συμβόλαιό του, παρουσιάζουν πιθανή την απόκτησή του.

Παρόλο που υπάρχουν δυο ομάδες από τη Μέση Ανατολή και την Κίνα που έχουν καταθέσει δελεαστικές οικονομικά προτάσεις, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να πάρει πίσω στον Πειραιά έναν ήρωα: Ο Μήτρογλου έχει κερδίσει έξι πρωταθλήματα με την ομάδα και έχει πετύχει 79 γκολ σε 182 παιχνίδια με τη φανέλα της.

Ο Εθνικός μας κάγκουρας, φαίνεται πως είναι έτοιμος να αγκυροβολήσει για ακόμη μια φορά στο αγαπημένο του λιμάνι και άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αναμένουν να τον υποδεχτούν όπως ταιριάζει σε έναν Κώστα Μήτρογλου. Καβάλα στο λευκό του GLX, με το μαλλί φράχτη και τον Έλληνα επιθετικό να μπιστάει στους ρυθμούς του The Last Universe από Holymen.

Αυτή θα ήταν υποδοχή στην Πλατεία Αλεξάνδρας!

 

Best of internet