Quantcast

Μετά τον επιτυχή εξορκισμό του, ο Ολιζαντέμπε έγινε εργολάβος στην Νιγηρία

Μανωλάκη, εεε…..έξω, ωωω..

THE NEWSROOM

12 Νοεμβρίου 2020

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, σίγουρα θυμούνται τον Εμάνουελ Ολιζαντέμπε, παρότι έχουν περάσει δέκα χρόνια που σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Πλέον, ασχολείται με άλλα πράγματα.

Ο Νιγηριανός με πολωνικές ρίζες, παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής, κέρδισε εκ νέου τα πέντε λεπτά δημοσιότητας στα πολωνικά MME αποκαλύπτοντας την καινούρια του ενασχόληση στην Αφρική.

Μ’ αρέσουν πολύ οι κατασκευές και ήδη εργάζομαι σ’ αυτόν τον τομέα. Έφτιαξα πέντε διαμερίσματα και τώρα βγάζω κέρδη από αυτά. Το έκτο είναι ήδη υπό κατασκευή, αν και η πανδημία έχει επιβραδύνει αυτήν την επένδυση. Γενικά πλέον περνάω στη ζωή μου… χαλαρά. Δεν είμαι υπό πίεση, δεν βιάζομαι. Ειλικρινά δεν είμαι πολύ φιλόδοξο άτομο, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Δεν θα μπορούσα να ζήσω στην Ευρώπη όπου η πίεση της καθημερινής ζωής είναι πολύ έντονη. Έζησα στην Ευρώπη, οπότε μπορώ να κάνω τις συγκρίσεις, ανέφερε.

Ο «Μανωλάκης» για τους φίλους του Παναθηναϊκού πιστεύει πως η ζωή στη Νιγηρία είναι πολύ πιο εύκολη και μπορεί να μην λειτουργούν όλα κανονικά εκεί, αλλά ο κόσμος το έχει συνηθίσει, όπως και αυτός.

Έχουμε και μια λαϊκή ρήση στη Νιγηρία. Λέμε ότι “εάν έχετε παιδιά στην Ευρώπη, τα έχετε ήδη χάσει επειδή δεν θα θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Επειδή δεν θα μπορούν να αλλάξουν ξανά”. Αυτό, όμως, είναι πια υπό συζήτηση…

Για τους λάτρεις της στατιστικής, ο Πολωνονιγηριανός βετεράνος επιθετικός, μίλησε στην δεύτερη χώρα παγκοσμίως που αρνείται την ύπαρξη του Covid 19, από την πρώτη χώρα παγκοσμίως που αρνείται την ύπαρξη του ιού. Κι αν αυτή η σύμπλευση ιδεών δεν λέει κάτι για τους περισσότερους, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σίγουρα θα έχουν νοσταλγήσει τον δίκο τους Μανωλάκη, που δήλωνε πάντα παρών στις μεγάλες αναμετρήσεις του τριφυλλιού. Το πρωτάθλημα του 2004 άλλωστε, φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Μανώλη.

Την έκανε την δουλίτσα του το μαγικό βοτάνι!

Best of internet