Quantcast

Ο Γεωργιανός Φραντζέσκος περιγράφει το γκολ του με τον Παναιτωλικό, σαν να βάζει να πιει ενα ποτήρι νερό

Άφησε την μπάλα να σβήσει στην πλάτη του Κνετ

THE NEWSROOM

2 Νοεμβρίου 2020

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Νίκα Νινούα ,πέτυχε χθες το παρθενικό του γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Και τι γκολ! Γκολ νίκης, γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, γκολ αριστούργημα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Γεωργιανός μέσος του ΠΑΟΚ άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και φαίνεται οτί κερδίζει σιγά σιγά την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Μετά το νικηφόρο πέρασμα από το Αγρίνιο ο 21χρονος Νινούα, μίλησε στην ιστοσελίδα adjarasport.com και εξήγησε πως έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Κνετ.

«Είδα τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού να κινείται όταν έπαιρνα φόρα. Το εκμεταλλεύτηκα και έστειλα την μπάλα στην αντίθετη πλευρά. Είναι η πιο ωραία μέρα για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί με ένα θεαματικό γκολ βοήθησα την ομάδα μου. Είδα πως έκανα οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά και Γεωργιανούς χαρούμενους».

Ο Νινούα αναφέρθηκε και στις πρώτες μέρες με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ και για το γεγονός οτι τον εμπίστευτηκε όλο το τεχνικό τιμ για την εκτέλεση του φάουλ.

Έχουμε νέο προπονητή, τον Πάμπλο Γκαρσία. Κάναμε μόνο μια προπόνηση μαζί πριν τον αγώνα. Δεν τον ξέρω προσωπικά, είναι λίγες μέρες στην ομάδα, ωστόσο γνωρίζω ότι έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες και φυσικά και στον ΠΑΟΚ. Ήταν στην Ρεάλ Μαδρίτης και είναι οπαδός του επιθετικού ποδοσφαίρου. Η περίοδος προσαρμογής μου έχει τελειώσει, αισθάνομαι μια χαρά στον ΠΑΟΚ.

Όχι μόνο ο προπονητής αλλά και οι συνεργάτες του φώναξαν να εκτελέσω εγώ το φάουλ. Φαίνεται ότι ο νέος προπονητής είδε πως εκτελούσα τα φάουλ στην Ντιναμό Τυφλίδος

‘Επειτα απο τό θεαματικό γκολ του Γεωργιανού μύστη, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον παρομοιάσουν με τον θρυλικό σπεσιαλίστα φάουλ του ΠΑΟΚ, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού ποδοσφαίρου Κώστα Φραντζέσκο. Η αλήθεια είναι ότι αν και για πολλούς μια τέτοια παρομοίωση θα μπορούσε να θεωρηθεί  ιεροσυλία, το στυλ και η σιγουριά με την οποία εκτέλεσε το φάουλ ο Νινούα δεν απέχουν και πολύ από αυτή του Κώστα Φραντζέσκου. Συν του ότι είναι και οι δύο αριστεροπόδαροι. Κι αν ο Φραντζέσκος και ο Βασίλης Τσιάρτας είχαν τα γκολ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ, το ίδιο εύκολο με το να βάλουν να πιουν ένα ποτήρι νερό, το ίδιο ευελπιστεί να πετύχει στο μέλλον και ο 21χρονος Γεωργιανός. Άλλωστε, μέσα από τις δηλώσεις του φαίνεται ότι διαθέτει το πρώτο βασικό συστατικό για να γίνει ο νέος special one. Την αυτοπεποίθηση.

Ελπίζουμε να του μοιάσει μόνο στο αριστερό διαβήτη!

 

Best of internet