Quantcast

H βιντεοκλιπάρα του Ενσαλίβα θα σε ψήσει να μετακομίσεις στην Νέα Φιλαδέλφεια

Ενσαλίβα, εκδρομές, ναρκωτικά έτσι μαθάμε από παιδιά

THE NEWSROOM

30 Οκτωβρίου 2020

Αγιά Σοφιά, Καππαδοκίας, μπαλίτσα στις πλατείες, βόλτα με τα μηχανάκια στην Δεκελείας, αράγματα στο άλσος. Ή αλλιώς Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ταμαντάνι Ενσαλίβα έδωσε σάρκα και οστά στο χιτ του καλοκαιριού ‘Σκληρά‘ και μόλις κυκλοφόρησε το νέο κιτρινόμαυρο βίντεο κλιπ που τα περιέχει όλα. Ο Καναδός πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είχε ταξιδέψει τον Ιούλιο στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ, που υπό κανονικές συνθήκες θα συνέπεφταν με τον τελικό κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Η αναβολή του τελικού παρόλα αυτά δεν πτόησε το τοτέμ γνωστού διαδικτυακού καφενείου και έτσι αποφάσισε να κάνει χαμούλη στην Νέα Φιλαδέλφεια με πολύ κόσμο της ΑΕΚ να τον ακολουθεί.

Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες, το αίτημα του Ενσαλίβα να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα εντός του γηπέδου, δεν είχε βρει αρχικά ανταπόκριση απο τους αρμόδιους φορείς του εργοταξίου. Παρόλα αυτά μετά την παρέμβαση οπαδών των κιτρινόμαυρων, ο Ενσαλίβα και πολλοί ακόμα φίλοι της ΑΕΚ εισέβαλλαν στα ενδότερα του γηπέδου και έκαναν χαμούλη. Εκτός όμως από τον χώρο του γηπέδου ,γυρίσματα έγιναν και σε άλλα σημεία της περιοχής, όπως στο άλσος, στην λεωφόρο Δεκελείας και στο πυγμαχικό τμήμα της ΑΕΚ ,δείχνοντας όλες τις ατραξιόν της εμβληματικής κιτρινόμαυρης περιοχής.

Κι επειδή η Νέα Φιλαδέλφεια δεν προσφέρεται μόνο για γλυκανάλατες βόλτες στο άλσος και τάισμα στις πάπιες, ο Ενσαλίβα είπε να το τερματίσει και να κινητοποιήσει τις δυνάμεις της αστυνομίας, κάνοντας βόλτες με το μηχανάκι χωρίς κράνος και έχοντας γυρισμένη την πλάτη του στον οδηγό. Ένα σκηνικό που πολλοί θα το έβλεπαν και σαν οιωνό για το τι πρόκειται να επακολουθήσει όταν η ΑΕΚ παίξει το πρώτο της παιχνίδι στο νέο γήπεδο της.

 

Μέχρι τότε έλα στο γκήπεντο!

 

Best of internet