Quantcast

Οπαδοί του ΠΑΟ ψειρίζουν το κύπελλο του 2010 από την ΠΑΕ για να θυμηθούν πως είναι

Κι επίσημα κλεμμένο το πρωτάθλημα του 2010

THE NEWSROOM

27 Οκτωβρίου 2020

Οπαδοί του Παναθηναϊκού μπούκαραν στα γραφεία της ΠΑΕ σήμερα το πρωί και απαιτώντας μεταξύ άλλων την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από την ομάδα, προχώρησαν και στην κλοπή της κούπας του πρωταθλήματος του 2010.

Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός φέτος, είναι απογοητευτική. Κάτι που επιβεβαιώνει άλλωστε το ξεκίνημα που έχει κάνει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, το οποίο είναι το χειρότερο στην ιστορία του. Έτσι μη μπορώντας να αντέξουν άλλο την αγωνιστική καθίζηση της ομάδας τους,οι οπαδοί των πρασίνων προέβησαν σε μια συμβολική κίνηση, ζητώντας άμεσα αλλαγή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένεται να παραδώσουν το κύπελλο στα γραφεία της ερασιτεχνικής, με υπόσχεση να την επιστρέψουν όταν η ποδοσφαιρική ομάδα θα ανακτήσει την χαμένη της αίγλη. Επίσης με φωτογραφίες που ανήρτησαν στα σόσιαλ μίντια, σήκωσαν και πανό, ζητώντας την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από την ομάδα και πετώντας ταυτόχρονα φειγ βολάν.

Θα έλεγε κανείς, οτι με αυτή τους την κίνηση οι οπαδοί των πρασίνων, ενισχύουν κι άλλο την πεποίθηση των αντίστοιχων ερυθρολεύκων οτι το πρωτάθλημα του 2010 είναι κλεμμένο. Κι αν μέχρι πριν λίγα χρόνια αυτό δεν μπορούσε να αποδειχτεί χειροπιαστά, πλέον με επίσημο χαρακτήρα η κλοπή θεωρείται δεδομένη. Μένει να δούμε και την παρέμβαση του Τάκη Τσουκαλά κι αν στα παπίερς που κρατάει στις εκπομπές αφαιρέσει εν τέλει το πρωτάθλημα του 2010 και βροντοφωνάξει μαινόμενος “45-19 βαζέλια”.

 

 

Best of internet