Quantcast

Ακολουθώντας τα βήματα του Ρολαντίνιο, πολύ πιθανόν να διαγνωστείτε με covid 19

Ραμπόνα στον κόβιντ και ξεμπέρδεψες!

THE NEWSROOM

26 Οκτωβρίου 2020

Ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο Γκαούτσο, ανακοίνωσε μέσω των social media πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό. Ο Βραζιλιάνος ζογκλέρ βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο Μπέλο Οριζόντε, όπου είχε προγραμματίσει να παρευρεθεί σε μια εκδήλωση στο γήπεδο της Ατλέτικο Μινέιρο. Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε με ένα βίντεο στο Instagram, δεν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονωϊό.

Να θυμίσουμε οτι η περίπτωση του Ροναλντίνιο δεν έιναι η πρώτη φορά που απασχολεί τα μέσα, καθώς ο 40χρονος άσσος είχε περάσει μια μακρά περιπέτεια στις φυλακές της Παραγουάης, όπου και κρατήθηκε για παραπάνω από ενάμιση μήνα, έπειτα από ανάμειξη του ονόματος του σε κατοχή πλαστού διαβατηρίου. Τελικά ο Βραζιλιάνος αρτίστας αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας εγγύηση της τάξης των 1,6 εκατ. δολαρίων.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, καθιστάται σαφές στους λάτρεις του ινδάλματος των εφηβικών μας χρόνων, πως ακολουθώντας τα βήματα του Ρολαντίνιο ή θα καταλήξεις σε καραντίνα ή θα καταλήξεις στην φυλακή ή θα καταλήξεις στον Βέρτη. Γιατί μεταξύ μας το πιο ρεαλιστικό σενάριο για να μοιάσει κάποιος στον Βραζιλιάνο αρτίστα της στρογγυλής θεάς, είναι μόνο σε αυτές τις πτυχές της πολυτάραχης αν μη τι αλλο ζωής του.

Και μιας και θυμηθήκαμε Ροναλντίνιο, πάμε να πάρουμε και μια νοσταλγική τζούρα από τα ποδοσφαιρικά κατορθώματα του.

Τι την έκανε την μπάλα ο Θεός!

 

 

Best of internet