Quantcast

Ο Λεώ Κουτσόπουλος δηλώνει ότι θα τσοντάρει στην επιστροφή του Πανιώνιου με αναφορά στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Ο γνωστός σεφ μας ενημερώνει με το δικό του στυλ ότι θα συμμετέχει στην προσπάθεια ανοικοδόμησης του Πανιωνίου

THE NEWSROOM

30 Σεπτεμβρίου 2020

Φίλους στα δύσκολα φαίνεται πως έχει ο ιστορικός Πανιώνιος. Μάλιστα, έχει διάσημους φίλους, οι οποίοι ενδιαφέρονται να τσοντάρουν για να βγει η ομάδα από τη δύσκολη στιγμή.

Ένας τέτοιος είναι και ο γνωστός μας σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος δε φαίνεται να πτοείται από το ότι η ομάδα θα βολοδέρνει στη Γ’ Εθνική φέτος. Στο κάτω κάτω, ο βετεράνος της ομάδας, Γιάννης Μανιάτης, θα είναι στο πλευρό της ώστε να παίρνει όλες τις σημαντικές αποφάσεις γι’ αυτή, ενώ υπάρχει και ένας νέος προπονητής: Ο πρώην προπονητής της ομάδας Νέων, ο Δημήτρης Κοροπούλης.

Η αλήθεια είναι ότι η χρονιά θα είναι ζόρικη: Ο Πανιώνιος θα πρέπει να μείνει στην κατηγορία και γι’ αυτή τη χρονιά δε θα έχει καν δικαίωμα ανόδου – τη χρονιά μάλιστα που κλείνει τα 130 του χρόνια. Όπως και να’χει, αρκετοί γνωστοί Πανιώνιοι έχουν δηλώσει τη στήριξή τους στην ομάδα. Και η πιο unique αφιέρωση ανήκει στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο:

«”Γεννοφάσκια” Πανιώνιοι στο σπίτι. Τώρα στα δύσκολα ο @gmaniatis02 ξεκινάει μια πρωτοβουλία και ο “Θείος” θα είναι δίπλα του αλλά και στους υπόλοιπους που συμμετέχουν για να βοηθήσουμε ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητες του.

Μέχρι και στη ΔΑΠ αναφέρθηκε:

«Υγ1 ο όμιλος στον οποίον θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στην Γ εθνική έχει και ομάδες όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη. Αυτό δεν είναι όμιλος αυτό είναι 5ημερη της ΔΑΠ.
Υγ2 αυτό το γλυκύτατο παιδάκι δεξιά είμαι εγώ και αριστερά αυτή η “ξινή μιζέρια” ο αδερφός μου. ”
Υγ3 κόμμα αλλάζεις, ομάδα δεν αλλάζεις.
Υγ4 Πανιώνιος στα” εύκολα “Πανιωνάρα στα δύσκολα.»

View this post on Instagram

"Γεννοφάσκια" Πανιώνιοι στο σπίτι. Τώρα στα δύσκολα ο @gmaniatis02 ξεκινάει μια πρωτοβουλία και ο "Θείος" θα είναι δίπλα του αλλά και στους υπόλοιπους που συμμετέχουν για να βοηθήσουμε ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητες του. Υγ1 ο όμιλος στον οποίον θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στην Γ εθνική έχει και ομάδες όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη. Αυτό δεν είναι όμιλος αυτό είναι 5ημερη της ΔΑΠ. Υγ2 αυτό το γλυκύτατο παιδάκι δεξιά είμαι εγώ και αριστερά αυτή η "ξινή μιζέρια" ο αδερφός μου. " Υγ3 κόμμα αλλάζεις, ομάδα δεν αλλάζεις. Υγ4 Πανιώνιος στα" εύκολα "Πανιωναρα στα δύσκολα.

A post shared by Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) on

Ας μην το ξεχνάμε ότι ακόμη κι αν η showbiz ξεχνάει τον Πανιώνιο:

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν τον ξεχνάει ποτέ:

Best of internet