Quantcast

Η τούρτα δώρο που έστειλε ο Κούγιας στον Μπέο είναι ό,τι πιο γλυκό θα δούμε φέτος

Ευκαιρία για μια πιο χαριτωμένη στιγμή από αυτές που μας έχει συνηθίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν η νίκη της Λάρισας

THE NEWSROOM

2 Δεκεμβρίου 2019

Μία γλυκιά χειρονομία ευγενούς άμιλλας και καλοπροαίρετου πειράγματος μοιράστηκαν δύο μεγάλες φυσιογνωμίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτοί είναι ο δικηγόρος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας και ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου και δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Μπορεί το προχτεσινό ματς να ήταν μεταξύ της ΑΕΛ και του ολοκαίνουργιου στις ψηλές κατηγορίες ΝΠΣ Βόλου, όμως η κοντινή απόσταση (και η παραδοσιακή κόντρα) των δύο πόλεων και η δημαρχία του Μπέου (μαζί με τη δηλωμένη υποστήριξη του στη νέα ομάδα) είχαν θέσει από την αρχή τους όρους. Όταν μάλιστα η Λάρισα κατάφερε να γυρίσει το αρχικό 0-1 του Βόλου για να επιβληθεί στο τέλος με 2-1 εντός έδρας, είχε κριθεί ότι θα υπάρξει κάποια καζούρα γνωστού δικηγόρου προς γνωστό δήμαρχο.

Έτσι, ο Αχιλλέας Μπέος ανέβασε σήμερα μία τούρτα που του ήρθε δώρο από τον Αλέξη Κούγια. Η τούρτα είναι διώροφη σε χρώματα μπλε και κόκκινο, ενώ συνοδεύεται από την εξής αφιέρωση:

 «στον καλύτερο Δήμαρχο της Ελλάδας, που αναγκαστικά τον πικράναμε το Σάββατο. Με ειλικρινή αγάπη!!! Αλέξης Κούγιας»

Ο ίδιος ο Μπέος φάνηκε να εκτιμά αρκετά την κίνηση του Κούγια, αν και υποσχέθηκε να ανταποδώσει (εφ’όλης της ύλης) στον β’ γύρο του πρωταθλήματος:

«Η ωραία πλάκα είναι, ή θα έπρεπε να είναι, από τα πλέον όμορφα και αναπόσπαστα κομμάτια του ποδοσφαίρου. Ακόμα κι όταν η συγκυρία τα φέρνει να είσαι αυτός που την δέχεται.

[…]

Τον ευχαριστώ, αν και δεν τρώω γλυκά, και επιφυλάσσομαι για την ανταπόδοση στο β΄ γύρο. Με την ίδια ασφαλώς αγάπη…»

Η ωραία πλάκα είναι, ή θα έπρεπε να είναι, από τα πλέον όμορφα και αναπόσπαστα κομμάτια του ποδοσφαίρου. Ακόμα κι όταν η…

Gepostet von Αχιλλέας Μπέος am Montag, 2. Dezember 2019

Το κέφι συνεχίστηκε και στα σχόλια, όπου ο κ. Μπέος επανέλαβε την υπόσχεση για ρεβάνς:

Να σημειωθεί βέβαια ότι ακόμη κι από αυτό το εύθυμο θεσσαλικό ντέρμπι δεν έλειψαν παράπονα για τη διαιτησία. Όπως τόνισε ο Μπέος για τον διαιτητή:

«Ξεκαθαρίζοντας και πάλι ότι δεν έχω να καταλογίσω κάτι στην ΠΑΕ της γείτονας πόλης διατυπώνω με τρόπο κατηγορηματικό, κρίνοντας από τα πεπραγμένα του, ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία. Το πέναλτι που έδωσε σε βάρος του Βόλου ούτε ο Κούγιας θα το έδινε!»

Είπαμε να γίνουμε Ευρώπη, όχι να γίνουμε και Άγγλοι.

 

 

Best of internet