Quantcast

Παίχτης του Ολυμπιακού Βόλου πανηγυρίζει με στρατιωτικό χαιρετισμό, διαλέγει λάθος timing

Ο Γραικός πανηγύρισε σαν Τούρκος και δημιούργησε παρεξήγηση

THE NEWSROOM

14 Οκτωβρίου 2019

Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος, αγαπητοί φίλοι, για να πανηγυρίζει κανείς το γκολ του με στρατιωτικό χαιρετισμό, και αυτό επιβεβαιώθηκε στο χθεσινό ΑΟΤ – Ολυμπιακός Βόλου. Για την ακρίβεια, καμία περίοδος δεν είναι σωστή για έναν τέτοιο πανηγυρισμό, όμως ειδικά όταν γίνεται ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη στρατιωτική εισβολή της Τουρκίας στη Συρία και λίγες ώρες μετά από αντίστοιχο πανηγυρισμό των παιχτών της Εθνικής Τουρκίας, ο τρόπος που επέλεξε ο Θωμάς Γραικός να πανηγυρίσει το γκολ της ισοφάρισης με τα Τρίκαλα δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής:

Όλα έγιναν στο θεσσαλικό ντέρμπι για την τρίτη αγωνιστική της Football League, όταν με γκολ του Γραικού στις καθυστερήσεις η ομάδα του Βόλου έκανε το 1-1 και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα ματς που φαβορί ήταν τα Τρίκαλα. Λίγες ώρες νωρίτερα, η Εθνική Τουρκίας κέρδιζε την Εθνική Αλβανίας για τα προκριματικά του Euro 2020 με τους ποδοσφαιριστές της να πανηγυρίζουν έτσι το νικητήριο γκολ, προκαλώντας αντιδράσεις:

Μοιραία οι Έλληνες φίλαθλοι συνέδεσαν τις δύο αυτές εικόνες και έτσι μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε, ο ίδιος ο πρωταγωνιστής του περίεργου πανηγυρισμού έσπευσε να δηλώσει ότι το timing ήταν εντελώς τυχαίο και ότι απλά ένιωθε στρατιώτης της ομάδας του.

«Ερχόμασταν από μία μεγάλη ήττα στο πρωτάθλημα με τη Βέροια στην έδρα μας και δεχθήκαμε μεγάλη αμφισβήτηση. Ήθελα να δείξω ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε πιστοί στρατιώτες αυτής της μεγάλης ομάδας. Δεν έχει καμία σχέση λοιπόν με τα γεγονότα που γίνονται στη Συρία»

Τουλάχιστον δεν δήλωσε ότι τον χτυπούσε ο ήλιος ή ότι χαιρετούσε κάποιον φίλο του στην κερκίδα, όπως κάποτε ο εικονιζόμενος:

 

Best of internet