Quantcast

Ο Ολυμπιακός τερματίζει το 10yearchallenge φέρνοντας τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο Λιμάνι

Ο Βούκοβιτς αποκτά σοβαρό ανταγωνιστή στα αυτογκόλ

THE NEWSROOM

28 Ιανουαρίου 2019

Συνεχίζει να δίνει τόπο στα νιάτα ο Ολυμπιακός, αφού μετά τους Τοροσίδη και Τουρέ, πολύ σύντομα θα δούμε και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να φοράει τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο, σε ακόμα ένα #10yearchallenge της ομάδας του Πειραιά.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που το όνομα του είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο Koriopolis λόγω της φημολογούμενης αγάπης του για το ευγενές χόμπι του στοιχήματος, είναι πλέον 34 ετών, και δεν θα βρει τον Μέλμπεργκ και τον Ντομί στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα, αν και κάτι τέτοιο δεν φάνταζε και τόσο απίθανο με τις φετινές μεταγραφικές επιλογές του Ολυμπιακού.

Η Μπρίσμπεϊν Ρόαρ ανακοίνωσε χθες την λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα αμυντικό, και αναμένεται πλέον η ανακοίνωση απόκτησης του από τον ΟΣΦΠ.

Δυστυχώς, δεν θα δούμε δίδυμο Μιράντα – Παπαδοπούλου στην ερυθρόλευκη άμυνα αφού ο Πορτογάλος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τους ερυθρόλευκους, όμως το δίδυμο Βούκοβιτς – Παπαδόπουλου είναι πολλά υποσχόμενο σε ότι αφορά τα αυτογκόλ και σίγουρα θα το εκτιμήσουν οι αντίπαλες ομάδες.

Τον περιμένουμε για ανάλογες στιγμές:

(πηγή)

Best of internet