Δυσβάσταχτος ο εφιάλτης του Λαρεντζάκη για Μπαρτσελόνα, ξεσπάει στο Κλάσικο για να ρεφάρει

Τι πιο σύνηθες για την Μπαρτσελόνα να κερδίζει τα κλάσικο των ομίλων και όταν κρίνεται τίτλος να λιποψυχά;

THE NEWSROOM

12 Οκτωβρίου 2022

Κι αφού οι αιώνιοι της Ισπανίας αντιμετώπισαν τους αιωνίους στην Ελλάδα, με διαφορετικά αποτελέσματα η καθεμία, η δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας τους βρίσκει να κοντράρονται στο μεγάλο ντέρμπι αυτής της εβδομάδας. Γιατί ακόμα και στο μπάσκετ το συγκεκριμένο ζευγάρωμα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα προκαλεί διαχρονικά όλα τα βλέμματα του φίλαθλου κόσμου (και των Ισπανόφιλων και όχι μόνο φίλων της Stoiximan).

Η ομάδα της Καταλονίας, που φέτος φιλοδοξεί να φτάσει μέχρι την κορυφή και το ρόστερ της μοιάζει γεμάτο σε όλες τις θέσεις, δεν ξεκίνησε καλά τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα, αφού ο Γιαννούλης ο Λαρεντζάκης με ένα προσωπικό κρεσέντο στην τέταρτη περίοδο έδωσε την νίκη στον Ολυμπιακό μέσα στην Βαρκελώνη. Αντίστοιχα η Ρέαλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε με την σειρά της κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως εν τέλει κατάφερε έστω και δύσκολα να φύγει με το διπλό από την Αθήνα.

Και τώρα οι δυο τους. Με μια σημαντική συνθήκη που ποτέ δεν ξεχνάμε. Οτι η Μπαρτσελόνα πριν τα σκατώσει στα κρίσιμα παιχνίδια που κρίνουν τίτλους ή προκρίσεις, στα παιχνίδια των ομίλων μοιάζει με την ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα. Όταν δεν υπάρχει το άγχος και η πίεση οι Καταλανοί κάνουν πλάκα και αν συνυπολογίσουμε το άσχημο ξεκίνημα της στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, βλέπουμε πολύ πιθανό να πληρώνει τα σπασμένα η chad Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρχή ακόμα για το καμάρι της πρωτεύουσας, στα κρίσιμα θα είναι όπως πάντα αυτή που πρέπει και τι καλύτερο από το να δώσει λίγη χαρά στην αιώνια αντίπαλο της, όταν δεν διακυβεύεται τίποτα παρά μόνο δύο πονταλάκια; Αυτή την χαρά θα δώσει και η Stoiximan στους μερακλήδες παίκτες της με τις αρχοντικότατες αποδόσεις για το συγκεκριμένο ματς, ώστε να διασκεδάσουν όπως πάντα υπεύθυνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

 

Best of internet