Το τρέντι με το μπούμερ διασταυρώνουν ξίφη στο Λόνδινο, η Τσελσούλα καίγεται όμως για την νίκη

Δεν βλέπουμε πως να ΜΗΝ χάσει η αγαπημένη ομάδα των Ελλήνων μπούμερς, η Μίλαν

Γιάννης Καραμίχος

5 Οκτωβρίου 2022

Για την αγωνιστική του 5ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, η βραδιά θα μας βρει να παρακολουθούμε ένα ματς στο οποίο αναμετρώνται δύο ομάδες από δύο διαφορετικές εποχές. Μια αναμέτρηση χάσμα ποδοσφαιρικών γενεών, ένας αγώνας ανάμεσα στο μοντέρνο και το μπούμερ. Τσέλσι – Μίλαν λοιπόν γιατί όταν η σύγχρονη εποχή συναντά την παραδοσιακή δύναμη, το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι ποτέ δεδομένο, αλλά η εξέλιξη του αγώνα θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα και οι επιλογές της Stoiximan πολλές!

Οι Μπλε του Λονδίνου που ακόμα ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους στο εγχώριο πρωτάθλημα της Premier League, αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους με τον αρχιτέκτονα των επιτυχιών των προηγούμενων ετών, Τόμας Τούχελ, με τον Γκράχαμ Πότερ να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο ανασύνταξης της ομάδας. Και μένει τώρα να δούμε. Τα εργαλεία είναι μια χαρά, ο μάστορας ξέρει να τα χρησιμοποιεί;

Από την άλλη η Μίλαν μοιάζει σαν μεθυσμένη από την προηγούμενη χρονιά και το πρωτάθλημα που κατέκτησε μετά από πολλά χρόνια. Δεν είναι ότι έχει καταρρεύσει πλήρως, ούτε ότι το πρωτάθλημα έχει χαθεί για αυτήν, όμως σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την περσινή μπετόν αρμέ Μίλαν, πόσο μάλλον την Μίλαν του Μαλντίνι και του Κακά. Παρόλα αυτά έχει ξεκινήσει δυνατά στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και με 4 βαθμούς φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Κι αν η Μίλαν μπορεί να διακριθεί στο πρωτάθλημα της, μιας και ο ανταγωνισμός στην Serie A δεν είναι δα και τόσο μεγάλος, η καημένη η Τσέλσι είναι καταδικασμένη να βρει αποκούμπι στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο η Premier League μοιάζει να είναι υπόθεση Άρσεναλ και…Χάαλαντ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η αγαπημένη ομάδα της Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι τελευταία στον όμιλο και καίγεται κυριολεκτικά για την νίκη.

Στην έδρα της, με τον πύρινο της κόσμο που δε λυγά ποτέ, με κίνητρο τον τελευταίο σοβαρό στόχο που της έχει απομείνει και με μια Μίλαν που κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει στην επόμενη φάση χάσει-κερδίσει, δεν μπορούμε να σκεφτούμε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τον άσσο. Οι πίτσες για τα ματς των 22.00 έχουν ήδη αρχίσει να φουρνίζονται και η Stoiximan έχει μεριμνήσει να συνοδεύσει το αγαπημένο μας ποδοσφαιρικό φαγητό με αρχοντικές αποδοσάρες για την ματσάρα του Λονδίνου.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Best of internet