Δεν χάνει Πρωταπριλιά το ψέμα ο Ντουράντ, θα ρεφάρουν στα πλει όφ Γιάννης και Θανάσαρος

Μπρούκλιν στα εύκολα, Μιλγουόκι στα δύσκολα

THE NEWSROOM

29 Μαρτίου 2022

Βρισκόμαστε λίγο πριν από το τέλος της regular season στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και το τοπίο γύρω από τις ομάδες που αναμένεται να μπουν στα πλέι οφ αρχίζει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει. Οι Μπρούκλιν Νετς φαίνεται οτι πέτυχαν διάνα με την ανταλλαγή του πρώην μπασκετμπολίστα και νυν κλόουν Τζέιμς Χάρντεν, αφού οι Σεθ Κάρι και Αντρέ Ντράμοντ έχουν κουμπώσει με το καλημέρα στο ρόστερ των Νεοϋορκέζων και οι Νετς παρουσιάζουν σημαντικά σημάδια βελτίωσης.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο φλατ έρθερ και αρνητής εμβολίων Κάιρι Ίρβινγκ, δεν θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα μόνο στα εκτός έδρας της ομάδας του, αλλά λόγω της αλλαγής της νομοθεσίας σχετικά με το πρωτόκολλο της Covid, θα του επιτρέπεται κανονικά η συμμετοχή του και στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας του. Ένας Κάιρι Ίρβινγκ που μπορεί να διχάζει τον κόσμο όταν πετάει κάνα μαργαριτάρι, αλλά στο παρκέ μαγεύει και κάνεις δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.

Aπό την άλλη πλευρά οι Μπακς των δικών μας παιδιών Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, έχοντας εξασφαλίσει θέση στα πλέι οφ και πιθανότατα το πλεονέκτημα έδρας, έχουν ξανά στην διάθεσή τους το βασικό τους πεντάρι, τον Μπρουκ τον Λόπεζ και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι με την διατήρηση του περσινού κορμού της αλλά και με την σημαντικότατη προσθήκη του Ιμπάκα, θα διεκδικήσουν για άλλη μια χρονιά τον τίτλο. H οποία κατάκτηση τίτλου προσφέρεται και στα μακροχρόνια της Stoiximan για τους Αντετοκουνμπόφιλους.

Μέχρι όμως να υπερασπιστούν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή και να φωταγωγηθούν για άλλη μια χρονιά τα Σεπόλια, οι Μιλγουόκι θα αναγκαστούν να κάνουν κάποιες αγγαρείες να βγει το μεροκάματο. Οκ, μπορεί ο αγώνας με τους Νετς την Πρωταπριλιά να έχει χαρακτήρα ντέρμπι και το κίνητρο του πρεστίζ να παίζει κάποιο ρόλο, αλλά στην πραγματικότητα αυτοί που καίγονται για την νίκη για να πλασαριστούν όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία είναι οι Νετς.

Και επειδή το ψέμα ο Ντουράντ, ο μοναδικός παίχτης στην ιστορία του ΝΒΑ που κατάφερε να επιστρέψει ακόμα καλύτερος απ’ότι ήταν μετά τον τραυματισμό του, δεν χαμπαριάζει από αγώνες ειδικών συνθηκών, αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι δεν θα κάνει πλάκα στην παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, την μέρα που γιορτάζουν τα ψέματα! Έτσι κι αλλιώς ο Γιάνναρος θα μιλήσει στα πλέι οφ, δεν τον φοβόμαστε. Μπρούκλυν Νετς-Μιλγουόκι Μπακς λοιπόν την ελληνική πρωταπριλιά και την αμερικανική παραμονή πρωταπριλιάς (διαφορά ώρας βλέπετε) και τι πιο σύνηθες από το να κάνουμε την μερακλήδικη μας βόλτα στα κατατόπια της Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Best of internet