Αλ Λεκλέρκ λέγεται ο νέος πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, δεν βλέπουν κανέναν Φεράρι και Μπινότο

Μπινότο ευχαριστώ έξω οι μίζεροι από εδώ

THE NEWSROOM

24 Μαρτίου 2022

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, ήρθε η ώρα και να το χωνέψετε. Η Φεράρι είναι εδώ και κάποιοι πονάνε. Αν και το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμα και η κυρά Βούλα η ράφτρα από την Μακρακώμη που μπαίνει στα σόσιαλ για να καλημερίσει με τρισδιάστατες εικόνες το σόι της, όλο και κάπου θα πήρε το μάτι της πως ένας Μονεγάσκος ναύλωσε την μισή Ελλάδα με την κούρσα του την κόκκινη. Και πήγε και ταμειάρα στην Stoiximan τους αιώνια πιστούς.

Τέτοιες ήταν οι έντονες όσο και γραφικές εκδηλώσεις λατρείας για την αναγέννηση της Φεράρι, που η αρχική μας θύμισε κάτι από τρίτο ημίχρονο μετά από ντέρμπι στην Σουπερλίγκα. «Λεκλέρκ ο μπαμπάς σας», «θα παρακαλάγατε να μην είχε τρακάρει πέρσι ο Λατίφι», «αν και Χάμιλτον συγχαρητήρια στον Σάινθ» και άλλα βαρβατελληνικά σχόλια λίγο πιο υπερενθουσιώδη από το φυσιολογικό.

Για να καταφέρει όμως η Φεράρι να κάνει τ0 1-2 και να χαιπάρει στο έπακρο το παραδοσιακά κόκκινο κοινό στην Ελλάδα, ένας τυπάκος που αμφισβητήθηκε και λοιδωρήθηκε όσο κανείς, ο Ματία Μπινότο, χρειάστηκε να βάλει το χεράκι του. Ο Ιταλοελβετός διευθυντής της Scuderia, που στο παρελθόν σε μια κρίση ειλικρίνειας, είχε αναρωτηθεί κι ο ίδιος αν τελικά είναι ο σωστός άνθρωπος για την θέση αυτή, είδε τους αναβάτες του να πετάνε στον πρώτο αγώνα της F1 στο Μπαχρέιν και τους κόπους του για την αναβάθμιση της Φεράρι να αποδίδουν καρπούς.

Είναι όμως αυτός ο αγώνας αρκετός για να βγάλουμε πρώιμα συμπεράσματα και να πιστέψουμε πως ο Λεκλέρκ θα μπει σφήνα σε Φερστάπεν και Χάμιλτον διεκδικώντας το πρωτάθλημα; ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΛΩΡΟΙ. Φεράρι είσαι! Και η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Η αύρα του ελληνικού fan basement, η έταιρη πετροδολαριακή χώρα Σαουδική Αραβία και τα μαγικά του Μπινότο, αναμένεται να δώσουν φτερά για έναν ακόμα αγώνα στον πρίγκιπα της Ανατολής Σαρλ Λεκλέρκ και να τον ανεβάσουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.Και φυσικά, τα σχετικά σημεία της Stoiximan για στοίχημα στην Φόρμουλα είναι για μερακλήδες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Best of internet