Quantcast

Αυτό είναι το πιο Αθάνατο Αγγλικό Τατού που θα δεις (για τους πρωταθλητές της καρδιάς μας)

Αγγλάρας υποσχέθηκε να χτυπήσει τον Μαγκουάιρ τατουάζ στο στήθος του και η Αγγλία κρατά τις υποσχέσεις της

THE NEWSROOM

10 Ιουλίου 2018

Το να μη νιώθεις φόβο (ή/και ντροπή, θα έλεγε κανείς) είναι ένα τεράστιο ατού στη ζωή, όπως και το να κρατάς το λόγο σου είναι πολύ σπουδαία ατού σε αυτή τη ζωή και συνήθως υποδεικνύουν έναν άνθρωπο με αταλάντευτες αρχές. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς σκεφτήκατε με βάση αυτή τη εισαγωγή, αλλά αυτός ο οπαδός της Εθνικής Αγγλίας νομίζουμε ότι αξίζει να μπει στο μεγάλο βιβλίο με τους ανθρώπους που κράτησαν το λόγο τους.

Ο συγκεκριμένος μύστης λοιπόν, ο οποίος ακούει στο όνομα Ματ Μπέντον, είχε ορκιστεί  την προηγούμενη βδομάδα πως θα χτυπήσει τατού στο στήθος τη μορφή που λέγεται Χάρι Μαγκουάιρ, αν ο στόπερ της Λέστερ σκόραρε στον προημιτελικό με τη Σουηδία. Ο Μαγκουάιρ έκανε με κεφαλιά το 1 – 0 όπως όλοι είδαμε, οπότε όλα τα φώτα έπεσαν πάνω στον Μπέντον, ειδικά εφόσον το tweet του έγινε διάσημο:

Ο οπαδός των Τριών Λιονταριών και της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από το Ντόνκαστερ επέστρεψε όμως με ένα τατουάζ με ψυχή από αγγλικό ατσάλι στο στήθος, στο οποίο όχι απλά απεικονίζεται ο Μαγκουάιρ, αλλά έχει και ένα ελαφρύ duckface:

Η ιστορία είναι ήδη υπέροχη μέχρι εδώ, αλλά εκτοξεύεται μετά την εμπλοκή του ίδιου του παίχτη. Ο Χάρι Μαγκουάιρ, μάλλον και λόγω της αίσθησης του χιούμορ που διαθέτει, ενθουσιάστηκε με το όλο σκηνικό αν και δε μπορεί να πιστέψει στα μάτια του όπως δήλωσε, και υποσχέθηκε κι αυτός με τη σειρά του μια φανέλα υπογεγραμμένη από τους παίχτες της ομάδας για τον Μπέντον.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που αγαπάμε αγαπητοί φίλοι. Nα σημειώσουμε εδώ πως και ο Χάρι Κέιν έγινε τατουάζ, αν και κάτι πήγε στραβά εδώ:

Ή μάλλον, πολύ στραβά.

 

Best of internet