Quantcast

Ο Μεριά του Ολυμπιακού πάει δανεικός στην Κασίμπασα για να διδάξει τσαφ την Τουρκία

Έναν πραγματικό δάσκαλο της γκάφας ετοιμάζεται να υποδεχτεί η Κωνσταντινούπολη

THE NEWSROOM

31 Ιανουαρίου 2020

Μία τεράστια απώλεια ετοιμάζεται να βιώσει το ελληνικό πρωτάθλημα και πιθανώς και το Τσάμπιονς Λιγκ από την επόμενη σεζόν. Ο άνθρωπος που μας ευλόγησε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τσαφ της τελευταίας πενταετίας, τα οποία μάλιστα είχε την ευγένεια να κάνει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που λέγεται Τσάμπιονς Λιγκ, ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη.

Μιλάμε φυσικά για τον Γιασίν Μεριά, ο οποίος πέρασε από όλες τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα, την τουρκική Κασίμπασα, όπου θα βρεθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ο Τυνήσιος αμυντικός θα μείνει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης μέχρι να λήξει η σεζόν και πιθανώς και ακόμη πιο μετά, καθώς στο συμβόλαιο υπάρχει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο 26χρονος Μεριά ήρθε στο λιμάνι το 2018, με τους οποίους έχει 26 συμμετοχές με ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις τη σεζόν 2018/19 και 18 συμμετοχές φέτος. Δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποιος καλός άνθρωπος να μετρήσει και τα τσαφ του – ελπίζουμε να γίνει κάτι στη νέα του ομάδα.

Καλή επιτυχία του ευχόμαστε, ελπίζουμε και στην Κωνσταντινούπολη να λάμψει η φόρμα του:

Σίγουρα θα του λείψει και η αγάπη που του έδειξε ο κόσμος εδώ πέρα:

 

 

Best of internet