Quantcast

Με γκολ των Αγκουέρο και Σανέ η Σίτι κέρδισε τη Λίβερπουλ και μείωσε στο -4 από την κορυφή

Ευχάριστο βράδυ Πέμπτης για τους χέιτερς της Λίβερπουλ

THE NEWSROOM

4 Ιανουαρίου 2019

Η Σίτι ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 21ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ που έληξε πριν λίγα λεπτά, υποχρεώνοντας την ομάδα του Κλοπ στην πρώτη της ήττα και δίνοντας εκ νέου ενδιαφέρον στο αγγλικό πρωτάθλημα.

FT: Man City 2-1 Liverpool The rest of the Premier League right now…

Gepostet von Dream Team am Donnerstag, 3. Januar 2019

Οι ενδεκάδες που διάλεξαν οι δύο προπονητές:

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Ντανίλο, Στόουνς, Κομπανί, Λαπόρτ, Φερναντίνιο, Σίλβα, Σανέ, Μπερνάρντο Σίλβα, Αγουέρο, Στέρλινγκ
Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον, Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον. Χέντερσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ. Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ

Η πρώτη αξιοσημείωτη φάση στο α’ ημίχρονο έγινε στο 19′ όταν μετά από πλασέ του Μανέ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Στόουνς παραλίγο να βάλει αυτογκόλ αλλά το έσωσε τελευταία στιγμή για λίγα εκατοστά.

Η Σίτι άνοιξε το σκορ στο 40′ με τον Κουν Αγκουέρο. Ο Αργεντίνος βαψομαλλιάς σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή εκμεταλλευόμενος την αδράνεια του Λόβρεν. Ο Αγκουέρο συνέχισε το τρελό σερί που είχε σε εντός έδρας ματς με τη Λίβερπουλ φτάνοντας τα 7 γκολ σε 7 εντός έδρας ματς απέναντι στους Reds.

Η ισοφάριση για την  ομάδα του Κλοπ ήρθε στο 65′ με κεφαλιά του Φιρμίνο σε κενή εστία από ασίστ του Ρόμπερτσον, γκολ με το οποίο η Λίβερπουλ διατηρούσε το +7 από τους Σίτιζενς.

Τελικά η πίεση της Σίτι απέδωσε καρπούς στο 71′ όταν ο Σανέ λύτρωσε το 90% των οπαδών αγγλικών ομάδων που σήμερα ήταν με την ομάδα του Μάντσεστερ.

Πλέον η απόσταση των δύο ομάδων μειώθηκε στους 4 βαθμούς, και η Λίβερπουλ προλαβαίνει να χάσει το πρωτάθλημα στα επόμενα 17 ματς του πρωταθλήματος χωρίς να χρειαστεί να γλιστρήσει ο Τζέραρντ.

Liverpool let their unbeaten record slip 😵

Gepostet von Bleacher Report Football am Donnerstag, 3. Januar 2019

 

Best of internet