Quantcast

Ύποπτο για χειραγώγηση είναι το ΠΣΖ – Ερυθρός Αστέρας, γιατί δεν στήνει μόνο ο Αχιλλέας

Άλλοι παίζουν 5 μύρια σε σκορ κι άλλοι δεν πιάνουν ούτε το 1,2

THE NEWSROOM

12 Οκτωβρίου 2018

Το Τσάμπιονς Λιγκ, και δη η φάση των ομίλων, σίγουρα δεν είναι η πρώτη διοργάνωση που σκέφτεται κανείς όταν ακούει για στημένα, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe κάτι δεν πήγε καλά στον πρόσφατο αγώνα όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι Νεϊμάρ και Μάρκο Μαρίν για τη 2η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως αναφέρει η Equipe, λίγες μέρες πριν τον αγώνα έφτασε πληροφορία στην UEFA οτι μερακλής παράγοντας των φιλοξενούμενων έκανε ένα πονταρισματάκι αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ στο να χάσει ο Ερυθρός Αστέρας με διαφορά τουλάχιστον 5 γκολ. Ο συγκεκριμένος γκουρού μάλλον έχει άστρο στην ενασχόληση με τον τζόγο αφού ο αγώνας έληξε 6-1 και η απίστευτη έμπνευση του δικαιώθηκε.

Οι γαλλικές αρχές πάντως ερευνούν το συμβάν για πιθανή στοιχηματική χειραγώγηση και περιμένουμε νεότερα από την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη. Σε περίπτωση βέβαια που ο Σέρβος παράγων πήγε ταμείο από καθαρή τύχη, καλό θα ήταν να μην ρισκάρει τέτοια ποσά και να παίζει συνετά όπως ο δήμαρχος του ελληνικού Μονακό

Ταμείο

Καλοφάγωτα σε όσους ακολούθησαν

Gepostet von Sta Dixtya am Dienstag, 30. August 2016

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ερυθρός Αστέρας εμπλέκεται σε φήμες για στημένο ματς

Best of internet