Quantcast

LUBET: Ο Τσίλι σας αποτελειώνει το δώρο Χριστουγέννων και σας βγάζει στους δρόμους να πείτε τα κάλαντα

Χριστουγεννιάτικο 0/6 με επιλογές από Ισραήλ και Β. Ιρλανδία

Ιωάννηc

26 Δεκεμβρίου 2018

Καλησπέρα φίλοι μου. Μια απόλυση του Τσάβι Πασκουάλ, ένα γκολ του Μοράν με τη φανέλα της ΑΕΚ και μια αποχή διαιτητών από τους αγώνες της Superleague ήταν επαρκής συνδυασμός γεγονότων ώστε να επιστρέψει η πιο αποτυχημένη στοιχηματική στήλη που έχετε ποτέ διαβάσει. Boxing Day σήμερα, η μέρα που οι Βρετανοί έχουν έθιμο να παίζουν μπάλα τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και οι Έλληνες έχουν έθιμο να χάνουν τα λεφτά τους τζογάροντας στους πρώτους. Πάμε να στολίσουμε τον χριστουγεννιάτικο μας κουβά.

-Στην Ιταλία, η Αταλάντα υποδέχεται τη Γιουβέντους, έναν από τους δύο ποδοσφαιρικούς θρύλους της Ευρώπης που παραμένουν αυτή τη στιγμή αήττητοι και φοράνε ασπρόμαυρα, μαζί με τον ΠΑΟΚ του Αμρ Ουάρντα και του Γιώργου Μίνου. Η Βέκια Σινιόρα έχει ρεκόρ 16-1-0 στο φετινό πρωτάθλημα Ιταλίας, και είναι ώρα να το κάνει 16-2-0 ή 16-1-1. Ξεκάθαρο 1Χ.
Αταλάντα – Γιουβέντους: 1Χ διπλή ευκαιρία, απόδοση 1,93

-Στην ίδια διοργάνωση, η Σαμπντόρια βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, προέρχεται από ένα αήττητο σερί 5 αγωνιστικών και αντιμετωπίζει την παραπαίουσα θα έλεγε κανείς Κιέβο, που έχει 0 (ολογράφως μηδέν) νίκες σε 17 ματς για το πρωτάθλημα. Βγάζει μια σταθερότητα στην απόδοση της η φιλοξενούμενη και θα στηριχτώ πάνω της.
Σαμπντόρια – Κιέβο: Χ2 διπλή ευκαιρία, απόδοση 2,12

-Μένουμε στη γειτονική χώρα (κατά τ’άλλα Boxing Day), απ’ όπου θα επιλέξω να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ η Νάπολι στο ντέρμπι με την Ίντερ, στο Μιλάνο. Η πιο πρόσφατη σεζόν που οι Νερατζούρι τερμάτισαν στην πρώτη διάδα του Καμπιονάτο ήταν το 2010-11 και νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ούτε φέτος. Θα βρει δύο γκολ σήμερα η Νάπολι.
Ίντερ-Νάπολι: over1,5 γκολ φιλοξενούμενου, απόδοση 2,35

-Στην πατρίδα του Μπίμπρας Νάτχο και του Ιησού Χριστού, μια από τις 6 Χάποελ του πρωταθλήματος υποδέχεται μία από τις υπόλοιπες 5, στο σπουδαίο ντέρμπι της Μέσης Ανατολής, μεταξύ Χάποελ Χάιφα και Χάποελ Τελ Αβίβ. Η Χάποελ Τελ Αβίβ είναι τελευταία και καταϊδρωμένη με μία νίκη σε 14 ματς και πληροί όλα τα κριτήρια ώστε να την εμπιστευτώ.
Χάποελ Χάιφα – Χάποελ Τελ Αβίβ: Χ2 διπλή ευκαιρία, απόδοση 1,67

-Στο Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ θα παίξει το πρώτο της εντός έδρας ματς της μετά Μουρίνιο εποχής. Στο εκτός έδρας ντεμπούτο του Σόλσκιερ στον πάγκο της, διέσυρε την Κάρντιφ με 1-5 και υπάρχει αισιοδοξία ότι κάντι αντίστοιχο μπορεί να κάνει και σήμερα απέναντι στη Χάντερσφιλντ. Διαφωνώ.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Χάντερσφιλντ: under2,5 γκολ γηπεδούχου, απόδοση 1,57

-Και επειδή Boxing Day χωρίς να ποντάρεις στο φημισμένο πρωτάθλημα Βόρειας Ιρλανδίας δεν είναι Boxing Day, η Koλερέιν κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και θα ποντάρω ότι θα σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στην έδρα της Μπαλιμένα Γιουνάιτεντ.
Μπαλιμένα Γιουν. – Κολερέιν: over1,5 γκολ φιλοξενούμενου, απόδοση 2,35

Τα λέμε το 2019. Φιλάκια.

Best of internet