Quantcast

Τις πιο πονεμένες δηλώσεις του 2019 έκανε για τον Αντετοκούνμπο ο Χάρντεν

Ο μούσιας πονάει και αυτό βγαίνει προς τα έξω

THE NEWSROOM

22 Αυγούστου 2019

Με δηλώσεις που θύμισαν Λουτσέσκου, ο Τζέιμς Χάρντεν σχολίασε την απονομή του βραβείου MVP στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, κάνοντας λόγο για “αφήγημα των μίντια” υπαινισσόμενος ότι η προβολή της προσωπικής του ιστορίας από τα ΜΜΕ τον βοήθησε να βραβευτεί. Ο γκαρντ των Ρόκετς νιώθει MVP 2019 με ένα βραβείο λιγότερο, αν κρίνουμε από τις ακόλουθες δηλώσεις που έκανε παραχωρώντας συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό:

”Μόλις τα μίντια δημιουργήσουν ένα αφήγημα για κάποιον από την αρχή της σεζόν, πιστεύω πως παίρνουν αυτό το αφήγημα και το συνεχίζουν καθ’ όλη τη χρονιά.

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Το μόνο που μπορώ είναι να ελέγχω αυτό που κάνω. Βγήκα στο γήπεδο και έκανα αυτό που πρέπει να κάνω στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι ελάχιστες οι χρονιές που κάποιος έχει κάνει κάτι τέτοιο”

Πάντως όσο και να γκρινιάζει ο Χάρντεν δεν μπορεί να αφαιρέσει το βραβείο από τον Γιάννη, ο οποίος εν αντιθέσει με τον κατά φαντασίαν MVP,  ταξίδεψε στην Κίνα για να συμμετέχει στην προσπάθεια της Ελλάδας για ένα μετάλλιο.

Αυτή είναι ολόκληρη η ραδιοφωνική συνέντευξη του Χάρντεν, με το επίμαχο σημείο να βρίσκεται μετά το 6:08 του βίντεο:

 

 

 

Best of internet