Quantcast

Ο Αντετοκούνμπο αρνείται μονάκι στον Παππά, χάνει 20-0 στα χαρτιά

Το ταλεντάκι από τα Σεπόλια φοβάται να αναμετρηθεί με τον GOAT

THE NEWSROOM

2 Ιουλίου 2019

Η γνωριμία του Νίκου Παππά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κρατάει χρόνια, με τον μύστη γκαρντ του Παναθηναϊκού να έχει πελατιάσει τον MVP του NBA πίσω στο 2008, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του ο ίδιος ο Γιάννης τον Φεβρουάριο.

“Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα. Ήταν ένας τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς. Ήμουν 15 και ήταν 19… Μου είπε μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδο μου, ότι “αν παίξουμε μονό βάζω στοίχημα ότι δεν θα σκοράρεις”. Του έλεγα, ότι αυτό δεν θα συμβεί, θα σκοράρω.

Τελικά με νίκησε 33-0! Έβαλα τα κλάματα, έφυγα από το γήπεδο και από εκείνη την ημέρα ανέπτυξα μία νοοτροπία. Έλεγα πως δεν θα χάσω ποτέ ξανά σε μονό. Όποτε θα έχω ξανά την ευκαιρία να αντιμετωπίσω κάποιον στο γήπεδο μου θα κυριαρχήσω.

Κάθε φορά που παίζουμε για την Εθνική ομάδα φροντίζει να μου το θυμίζει. Παίξαμε για την Ελλάδα πριν μερικά χρόνια και όποτε έκανε μία ωραία κίνηση μπροστά του ή σκόραρα, έκανε πλάκα ότι μπορεί πλέον να τα καταφέρνω, αλλά κάποτε με διέλυσε”.

Το σκηνικό το έχει αφηγηθεί και ο ίδιος ο ΝικοΠαππάς στην εμφάνισή του στα 3 Μούτρα Late Night:

Οι δύο παιδικοί φίλοι ξανασυναντήθηκαν στο ΟΑΚΑ με τον Παππά να προκαλεί και πάλι τον άσο των Bucks σε μονό, ωστόσο ο Γιάννης δεν δείχνει και πολύ ψημένος να αντιμετωπίσει τον Έλληνα GOAT. Μια άρνηση που ο Παππάς δεν έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει στο Instagram εκεί που είναι πραγματικός MVP.

View this post on Instagram

ΕΠΟΣ: Mvp Vs 3p @3pfamilia @giannis_an34

A post shared by Luben (@luben.tv) on

Ο Giannis θα έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο αυτή την Κυριακή να προπονηθεί, αφού τελικά γλύτωσε την εφορευτική επιτροπή, και ίσως κάποια στιγμή μετά από σκληρή δουλειά σταθεί άξιος αντίπαλος του Παππά.

Best of internet