Quantcast

Ο Αντετοκούνμπο θα παίξει στο Μουντομπάσκετ της Κίνας και οι Χρυσαυγίτες ψάχνουν ομάδα να υποστηρίξουν

Ο MVP του NBA θα βοηθήσει την εθνική στο Παγκόσμιο

THE NEWSROOM

28 Ιουνίου 2019

Προς μεγάλη απογοήτευση όσων ήθελαν να τον κράξουν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε σήμερα ότι θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στην Κίνα, ενισχύοντας την εθνική μας ομάδα στην προσπάθεια της για μια διάκριση.

Μετά από εκδήλωση που έγινε στο Ζάππειο όπου παρουσίασε τα παπούτσια που θα φέρουν την υπογραφή του, ο Γιάνναρος δήλωσε ότι ανυπομονεί να συμμετάσχει στη διοργάνωση που θα γίνει τον Σεπτέμβριο, προς μεγάλη απογοήτευση κάποιων Ελλήνων που θα τον ήθελαν εκτός.

“Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή σε ποια θέση θα παίξω. Είτε παίξω στην θέση 1 είτε στην θέση 5 δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να παίξω, είμαι μπασκετμπολίστας. Θέλω να είμαι εκεί να βοηθήσω την χώρα μου να πετύχει κάτι καλό. Έχω ήδη μιλήσει με κάποιους συμπαίκτες για την προοπτική της συμμετοχής της Εθνικής μας ομάδας και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας“.

Μάλιστα η ακόλουθη δήλωση του προκάλεσε εγκεφαλικά σε ψηφοφόρους γνωστής εγκληματικής οργάνωσης:

“Είμαι άνθρωπος που σκέφτομαι πάνω απ’ όλα την οικογένειά μου. Ακόμη και όταν παίζω μπάσκετ δεν παίζω για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά για τη μητέρα μου και τ’ αδέρφια μου. Αλλά και τον πατέρα μου που έφυγε από τη ζωή. Αισθάνομαι περήφανος που βρίσκομαι στη χώρα και θέλω να σας εξομολογηθώ ένα περιστατικό που έγινε χθες όταν επέστρεφα σπίτι μου. Ένας φίλαθλος με σταμάτησε και μου είπε ‘Γιάννη, σ’ αγαπάμε γιατί είσαι αληθινός, αλλά κι αυτοί που δεν σε αγαπούσαν τώρα σε αγαπούν’. Θέλω τα παιδιά μου να μιλούν ελληνικά, το ξέρω ότι το πιθανότερο είναι να γεννηθούν στις ΗΠΑ, αλλά θα τα μάθω να μιλούν τη γλώσσα μας”.

Ο Γιάννης έχει βοηθήσει την Εθνική σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις από το 2014 και μετά, με εξαίρεση το Eurobasket του 2017, και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι όταν σε λίγους μήνες με την εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί αυτός ο παίχτης:

Best of internet