Quantcast

Δεν θα κατέβει ο ΟΣΦΠ στα playoffs με ΠΑΟ, ετοιμάζει βαλίτσες για Αδριατική

Όποιος θυμάται ντέμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ να ολοκληρώνεται, έζησε γαμάτα παιδικά χρόνια

THE NEWSROOM

18 Μαΐου 2019

Ούτε ένα ημίχρονο δεν θα παίξει ο Ολυμπιακός στα πλέι-οφ της Basket League απέναντι στον ΠΑΟ, μετά από ομόφωνη απόφαση διοίκησης και οπαδών (!) όπως προκύπτει από το σημερινό ρεπορτάζ.

Οι θρυλικοί μάγκες Αγγελόπουλοι βρέθηκαν σε συνέδριο της Θύρας 7 όπου κατόπιν συζήτησης λήφθηκε από κοινού η απόφαση να μην κατέβει η ομάδα τη Δευτέρα για το ματς με Παναθηναϊκό, κάτι που θα επιφέρει ως συνέπεια τον υποβιβασμό των ερυθρολεύκων! Οι οπαδοί θα στηρίξουν αυτή την επιλογή και έτσι ο πειραϊκός σύλλογος είτε θα αγωνίζεται τα επόμενα χρόνια στην Αδριατική, είτε αν δεν γίνει δεκτός στη συγκεκριμένη διοργάνωση, θα αγωνιστεί στην Α2, αλλά θα συμμετέχει κανονικά στην Ευρωλίγκα.

Νωρίτερα, ο Μπερτομέου ξεκαθάρισε ότι η Euroleague δεν θα παρέμβει στην κόντρα των δύο ομάδων και ο Ολυμπιακός θα συνεχίζει να αγωνίζεται στην διοργάνωση ασχέτως αν θα συμμετέχει ή όχι στην ελληνική πρώτη κατηγορία, αρκεί να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του με τη Euroleague.

«Δεν επεμβαίνουμε ούτε θέλουμε να έχουμε κάποια επίδραση στις εγχώριες λίγκες. Τα προβλήματα που υπάρχουν είναι εσωτερικές υποθέσεις τους. Όπως ακριβώς δεν ασχοληθήκαμε με τα όσα έγιναν στον τελικό της Αδριατικής λίγκας μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Μπουντούτσνοστ. Δεν έχουμε αλλά ούτε θέλουμε να αποκτήσουμε κάποιας μορφής έλεγχο. Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο ομάδες με πολύ καλή φήμη στην Ευρώπη και όσα συμβαίνουν στη μεταξύ τους διαμάχη είναι δύσκολο και να τα καταλάβουμε»

Ο Ρικ Πιτίνο πάντως προς το παρόν απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και τα αξιοθέατα της πρωτεύουσας, στην οποία ξενάγησε τη σύζυγο του.

Best of internet