Quantcast

Ο Κώστας ντεμπουτάρει στο NBA, οι Αντετοκούνμπο γίνονται η πρώτη ελληνική οικογένεια με 3 NBAers

Μπασκετική δυναστεία οι Antetokounbros

THE NEWSROOM

21 Μαρτίου 2019

Ιστορία έγραψαν οι Αντετοκούνμπο μετά το σημερινό ντεμπούτο του Κώστα στο NBA. Ο 21χρονος power forward έπαιξε για 6 λεπτά στην εκτός έδρας ήττα των Mavericks στο Portland και πέτυχε τον πρώτο του πόντο στο NBA ευστοχώντας σε μία από τις δύο βολές που εκτέλεσε.

Mavs fall to the Trail Blazers 126-118. Luka ends with 24 points while Justin Jackson had 21 points off the bench. Off to Sacramento to take on the Kings tomorrow.

Gepostet von Dallas Mavericks am Mittwoch, 20. März 2019

Το αξιοσημείωτο είναι ότι με τον ίδιο τρόπο πέτυχε τον πρώτο του πόντο και ο Γιάννης στο NBA, κάτι που επισήμανε στις δηλώσεις του ο rookie των Mavericks:

«Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και είμαι ενθουσιασμένος που κατάφερα να σκοράρω. Το τρελό είναι πως και ο αδερφός μου ο Γιάννης έτσι σκόραρε για πρώτη φορά στο ΝΒΑ. Αστόχησε στην πρώτη του βολή και ευστόχησε στη δεύτερη»

Με το σημερινό ντεμπούτο του Κώστα, οι Αντετοκούνμπο γίνονται η πρώτη μη αμερικάνικη οικογένεια με 3 αδέρφια να έχουν αγωνιστεί στο NBA. Είχαν προηγηθεί ο Γιάννης που έκανε ντεμπούτο τον Οκτώβριο του 2013 και ο Θανάσης τον Ιανουάριο του 2016.

Ο παλιός της οικογένειας, Γιάννης, συνεχάρη όπως ήταν αναμενόμενο τον μικρό για το ντεμπούτο του και τον πρώτο του πόντο:

Περιμένουμε και την εξέλιξη του 17χρονου Άλεξ που μπορεί να γίνει το τέταρτο μέλος της οικογένειας στο μαγικό κόσμο του NBA:

 

 

Best of internet