Quantcast

Παίχτης μπάσκετ από τη Ρουάντα έχει όνομα που θα επέλεγες για password στο wifi του σπιτιού σου

Ευτυχώς για τους σπίκερ η Ρουάντα αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο

THE NEWSROOM

26 Φεβρουαρίου 2019

Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα μεγαλοποιούμε κάπως τα πράγματα, με αποτέλεσμα απλά ονόματα όπως Ραμπεσαντρατανά, Κρστίσιτς και Ενσιαμπαφούμου να θεωρούνται δύσκολα να τα εκφέρεις. Ένα παράδειγμα είναι και το όνομα του πάλαι ποτέ αμυντικού του ΠΑΟ, Γιακούμπ Βαβρζίνιακ που πρόσφερε ένα μίνι εγκεφαλικό στον Αλέκο Θεοφιλόπουλο πριν 10 χρόνια:

Κάποιοι ίσως θυμούνται και την ομάδα της Ταϊλανδης U18 που συμμετείχε στο Πανασιατικό Πρωτάθλημα το καλοκαίρι, και είχε στο ρόστερ της παίχτες όπως οι παρακάτω:

Στους εφιάλτες των σπορτκάστερ προστέθηκε στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και ένας μύστης από τη Ρουάντα. Πρόκειται για τον Ζαν Ζακ Νσομποζουαμπιοσενουμουκίζα, τον 20χρονο πόιντ γκαρντ που διέπρεψε στον 6ο όμιλο των προκριματικών του Μουντομπάσκετ, έχοντας συμπαθητικά στατιστικά δεδομένης της ηλικίας του και της δυναμικότητας της ομάδας (3 νίκες – 9 ήττες στα προκριματικά).

Μάλιστα τον είδαμε και σε αυτό το highlight με τον σπίκερ να αποφεύγει να πει το όνομα του, για λόγους που μπορεί κανείς να φανταστεί.

Θα θέλαμε πολύ να τον δούμε να αγωνίζεται στην ελληνική Basket League, μόνο για να δούμε τί παρατσούκλι θα σκεφτεί για αυτόν ο Ευάγγελος “The Baptist” Ιωάννου.

 

Best of internet