Quantcast

Ο ΟΣΦΠ δεν κατέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο και ο ΠΑΟ κέρδισε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς που κράτησε 20 λεπτά

Ο ΠΑΟ κέρδισε τον ημιτελικό διάρκειας ενός ημιχρόνου και θα παίξει τελικό με τον ΠΑΟΚ

THE NEWSROOM

13 Φεβρουαρίου 2019

Με νικητή τον Παναθηναϊκό έληξε το πρώτο ημίχρονο, και κατ’ επέκταση και ο αγώνας ΠΑΟ – ΟΣΦΠ αφού η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου να μην κατέβει η ομάδα για το δεύτερο ημίχρονο. Αφού εξέπνευσε η προθεσμία 12,5 λεπτών που έδωσαν οι διαιτητές στους φιλοξενούμενους για να κατέβουν να παίξουν, ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του ΠΑΟ, ο οποίος θα παίξει στον τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τα δύο πρώτα δεκάλεπτα έληξαν με σκορ 40-25 και με τη διαιτητική τριάδα (Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου) να σφυρίζει 5 φάουλ εις βάρος του ΠΑΟ και 13 εις βάρος του Ολυμπιακού, κάτι που οδήγησε στην απόφαση των φιλοξενούμενων να αποχωρήσουν.

Δηλώσεις για την εξέλιξη αυτή έκανε πρώτα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλώντας για μεθόδευση των αδερφών Αγγελόπουλων που ψάχνουν άλλοθι για την αποχώρηση τους από τη διοίκηση του ΟΣΦΠ.

“Όλα αυτά είναι μεθοδευμένα. Έχουν από ό,τι φαίνεται απλήρωτους παίκτες, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και τώρα λέει δεν κατεβαίνουν γιατί δεν τους αρέσει η διαιτησία. Ίσως ο λόγος που το κάνουν είναι για να σηκωθεί να φύγει η οικογένεια Αγγελόπουλου από τον Ολυμπιακό και να τα ρίξουν σε εμάς και τους διαιτητές. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Κερδίζουμε-χάνουμε μέσα στο γήπεδο. Κι εμείς έχουμε χάσει στο ΣΕΦ, έχουμε χάσει μία, έχουμε χάσει δύο, έχουμε χάσει τρεις, αλλά μπαίνουμε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;”

Εκ μέρους του Ολυμπιακού δηλώσεις έκανε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος:

«Είναι απόφαση της διοίκησης. Τα έχουμε πολλές φορές. Τα είπαμε, τα ξαναείπαμε. Κάναμε προσπάθειες, αλλά πια αηδιάσαμε. Έχουμε αηδιάσει εδώ και πολύ καιρό. Αλλά φτάνει πια. Δεν παίρνουμε άλλο μέρος σε αυτή τη φαρσοκωμωδία. Θέλαμε να φύγουμε και πιο νωρίς από την αναμέτρηση, αλλά τέλος πια. Πρέπει να βάλουμε τέλος σε αυτή την κωμωδία. Πρέπει η πολιτεία να πάρει τα μέτρα της. Ο υφυπουργός πρέπει να πάρει τα μέτρα του και να καθαρίσει αυτή η βρωμιά. Δεν λέμε τίποτα άλλο».

Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν κανονικά τη νίκη τους, ενώ τα μεγάφωνα έπαιζαν το χιτ της σεζόν 2018-19 “Είμαι ένας άλλος” του Νίνο, και η σεμνή τελετή έληξε με αυτή την κατάθεση ενός γυναικείου εσωρούχου στον πάγκο του ΟΣΦΠ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Πλέον ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με αφαίρεση ενός εως έξι βαθμών από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

 

Best of internet