Quantcast

Στον ΟΣΦΠ κάποιος διέρρευσε ηχητικό του Πρίντεζη από ομαδική συνομιλία παιχτών, ο Τολιόπουλος αρνείται ότι το έκανε αυτός

Ίσως ξέχασαν τον Παπαπέτρου στην ομαδική

THE NEWSROOM

11 Φεβρουαρίου 2019

Δεν είναι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού σε αναστάτωση, μετά τη διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αλλά το κλίμα τις τελευταίες ώρες είναι βαρύ και στον μπασκετικό Ολυμπιακό. Ο λόγος, μια διαρροή ενός ηχητικού μηνύματος του Γιώργου Πρίντεζη, σε ομαδική συνομιλία στο Whatsapp.

Στο συγκεκριμένο ηχητικό, ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ των ερυθρόλευκων εμφανίζεται αγανακτισμένος με την καθυστέρηση της πληρωμής του από την ΚΑΕ και ενημερώνει τους συμπαίχτες του ότι θέτει εαυτόν εκτός ομάδας, πριν τον αγώνα με την Χίμκι για την Ευρωλίγκα.

«Αγόρια καλησπέρα. Απλά ήθελα, εντάξει, να σας ενημερώσω ότι έτσι όπως πάει το πράγμα δεν κατεβαίνω λογικά με την Χίμκι. Αύριο θα έρθω προπόνηση, τώρα μόλις μίλησε με τον Σκινδήλια ο Δημητρόπουλος, είπε ότι λογικά θα κάνουμε ραντεβού την Παρασκευή με τους προέδρους και οικονομικά δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει σάλιο. Οπότε, εντάξει, η απάντησή μου είναι ευχαριστώ πολύ, αλλά σόρρυ δεν μπορώ να συνεχίσω. Λυπάμαι πολύ αλλά αυτό είναι κοροϊδία και θεωρώ τον εαυτό μου εκτός ομάδας γιατί είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε. Ο Σκινδήλιας δεν είπε τίποτα και τίποτα άλλο. Πιστυεύω ότι υπάρχει μια πιθανότητα να πάρουν τηλέφωνο, αλλά γενικότερα δεν βλέπω και πολύ κινητοποίηση, οπότε ενημέρωσα και τον κόουτς τώρα ότι είμαι εκτός ομάδας επ΄αόριστον και επίσημα θα το κάνω και με ένα μέιλ ότι είμαι επίσημα εκτός ομάδας από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια λύση και βλέπουμε. Αυτά μάγκες…».

Ο Πρίντεζης εν τέλει αγωνίστηκε κανονικά κόντρα στη Χίμκι, ήταν όμως εκτός αποστολής στο επόμενο ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Προμηθέα στην Πάτρα, κάτι που θα μπορούσε κανείς να συνδυάσει με αυτά που ακούγονται στο επίμαχο ηχητικό. Το θέμα είναι ότι το ηχητικό διέρρευσε λίγες μέρες πριν τον ημιτελικό κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη 13/2 και στον Πειραιά σχετίζουν τη διαρροή με το επερχόμενο ντέρμπι.

Ο Πρίντεζης έκανε δηλώσεις σχετικά με το συμβάν μετά το All Star Game της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι η διαρροή είναι παράνομη:

“Γνωρίζω ότι κυκλοφορεί ένα ηχητικό που έχει βγει παράνομα τον τελευταίο μήνα, ήμουν σίγουρος ότι θα έβγαινε. Προσωπικά θέλω να πω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι για την επίτευξη των στόχων μας. Παραμένουμε μια οικογένεια και αυτό ισχύει και αυτό είναι το σημαντικότερο”.

Το σίριαλ είχε συνέχεια αφού ο νεαρός γκαρντ Βασίλης Τολιόπουλος, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Άρη, φαίνεται να είναι μέλος της ομαδικής συζήτησης και στοχοποιήθηκε ως ο υπεύθυνος για τη διαρροή, κάτι που διέψευσε με σημερινή του δήλωση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά:

«Σε απάντηση χθεσινού (10/02) συκοφαντικού δημοσιεύματος που με εμπλέκει σε κάποιο θέμα, δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν δημοσιοποίησα με κανέναν τρόπο καμία δήλωση κανενός παίκτη του Ολυμπιακού, φυσικά ούτε και οτιδήποτε σχετικό με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου. Επιμένω να ασχολούμαι με το μπάσκετ και μόνον με αυτό»

Ίσως τελικά οι παίχτες του Ολυμπιακού να ξέχασαν μέσα στη συζήτηση τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

 

Best of internet