Quantcast

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κληρώθηκαν στους 16 του BCL, γιατί δεν μας έφτανε η ποδοσφαιρική τους κόντρα

Κάτι που δεν θα συμβεί ποτέ στο ποδοσφαιρικό Champions League

THE NEWSROOM

8 Φεβρουαρίου 2019

Άλλη μια χρυσή ευκαιρία να μην ολοκληρωθεί ένας μεταξύ τους αγώνας με κάποιο μαγικό τρόπο ή να αμφισβητείται επί 10 χρόνια ο νικητής από τον χαμένο, θα έχουν οι βυζαντινογέννητοι σύλλογοι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά όμως στο μπάσκετ. Οι δικέφαλοι βορρά και νότου κληρώθηκαν αντίπαλοι στη φάση των 16 του Basketball Champions League.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν σε διπλά ματς, με την πρώτη αναμέτρηση να γίνεται στις 6 Μαρτίου στην Πυλαία, και τη Ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στη φάση των 8 τη νικήτρια του ζευγαριού Μπάμπεργκ-Μπάνβιτ. Για την ίδια διοργάνωση, ο τρίτος εκπρόσωπος της χώρα μας, Προμηθέας, είχε την δυσκολότερη δυνατή κλήρωση, αφού στον δρόμο για τους 8 θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο της Τενερίφης, που είναι η κάτοχος του τίτλου το 2017.

Πάντως ο ΠΑΟΚ έχει πολύ θετική παράδοση σε ελληνικούς εμφυλίους στα ευρωπαϊκά κύπελλα, έχοντας 6 νίκες σε 8 ματς. Αντιθέτως, η Ένωση έχει παίξει 6 φορές απέναντι σε ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, και κέρδισε μόνο τον Ηρακλή, τον Φεβρουάριο του 2000, στην πορεία της για την κατάκτηση του κυπέλλου Σαπόρτα.

ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ;

ΤΗΙΣ ΙΣ ΑΕΚ

Gepostet von Ιωάννηc am Montag, 7. Mai 2018

Προς το παρόν, η Ένωση προετοιμάζεται για το Διηπειρωτικό που θα διεξαχθεί σε μια εβδομάδα στη Βραζιλία.

FIBA Intercontinental Cup Rio de Janeiro 2019 | AEK BC

Vamos ao Brazil 🇧🇷#AEKBC #IntercontinentalCup #FollowTheQueen💃🏻 Stella Dance Art

Gepostet von AEK Basketball Club am Donnerstag, 7. Februar 2019

Best of internet