Quantcast

Τα πάντα εκτός από νερό έπινε με τον Τζέιμς στον ΠΑΟ, δηλώνει ο Σίγκλετον

Πέσαμε από τα σύννεφα, δεν είχαν δώσει δικαιώματα

THE NEWSROOM

15 Ιανουαρίου 2019

Κι ενώ θα ορκιζόταν κανείς ότι οι ξένοι του μπασκετικού Παναθηναϊκού, τυχαίο παράδειγμα ο Τζέιμς Γκιστ, δεν πίνουν τίποτα άλλο εκτός από νερό, μια χθεσινή δήλωση του Κρις Σίνγκλετον έφερε τα πάνω κάτω.

Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, φόρεσε τα πράσινα από το 2016 ως το 2018 και σε συνέντευξη του στο site της Euroleague αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, εντύπωση κάνει το σημείο της συνέντευξης του στο οποίο αναφέρει ότι τόσο αυτός όσο και ο τότε συμπαίχτης του, Μάικ Τζέιμς, δεν έχουν την καλύτερη σχέση με το νερό, αφού πίνουν τα πάντα εκτός από αυτό:

«Δεν μου άρεσε το νερό! Δεν μπορούσα να πιω καθόλου! Μπορούσα να πιω οτιδήποτε άλλο… Ισοτονικά, χυμό πορτοκάλι, γάλα… Τα πάντα εκτός από νερό! Πάντως έμαθα ότι είναι σημαντικό ώστε να μείνω ενυδατωμένος. Ο Μάικ Τζέιμς είχε το ίδιο θέμα, όμως νομίζω ότι άρχισε να πίνει πολύ νερό τους τελευταίους μήνες»

Ενδιαφέρουσα δήλωση από τον τύπο που φόρεσε σε αγώνα της Euroleague αυτές τις κάλτσες Iron Maiden:

Πάντως θα έλεγε κανείς ότι η άρνηση του να πίνει νερό, θα τον καθιστούσε πολύ χρήσιμο μέλος στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 1995.

Best of internet