Quantcast

Οι Bucks ζητάνε την ψήφο των Ελλήνων για τον Αντετοκούνμπο, ένας νέος κύκλος σπαμαρίσματος ξεκινάει

Giorgos Bogris #nbavote

THE NEWSROOM

27 Δεκεμβρίου 2018

Η νέα περίοδος σπαμαρίσματος σχετικά με την συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All Star Game του NBA ξεκίνησε και επίσημα σήμερα, με τους Milwaukee Bucks να κάνουν τη σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook.

Giannis Top Plays vs. Knicks

Ας κάνουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τον πρώτο Έλληνα captain All-Star ομάδας! Ψηφίστε τώρα στο: nba.com/vote

Gepostet von Milwaukee Bucks am Mittwoch, 26. Dezember 2018

“Ας κάνουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τον πρώτο Έλληνα captain All-Star ομάδας! Ψηφίστε τώρα στο: nba.com/vote”

Τα “Ελάφια” καλούν τους Έλληνες φιλάθλους να ασκήσουν το πατριωτικό τους καθήκον, βοηθώντας τον 24χρονο άσο να συμμετέχει στο All Star, αυτή τη φορά ως αρχηγός μιας εκ των δύο ομάδων. Κάτι που ξυπνάει αναμνήσεις από το 2017 όταν το “Giannis Antetokounmpo #NBAVote” ήταν το απόλυτο trend των Ελλήνων στο Internet συντροφεύοντας τους μπασκετόφιλους συμπατριώτες μας ακόμα και στον αυνανισμό.

-Ρε μου αρέσει αυτή που κάθεται απέναντι στο μπαρ!-Εεε..πήγαινε μίλα της ρε!-Και τι να της πω;-Πες της κάτι επίκαιρο;-Τι δηλαδή;- Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE

Gepostet von Cult24 am Samstag, 14. Januar 2017

Το ντεμπούτο του Γιάννη σε αγώνα NBA All Star πραγματοποιήθηκε το 2017, σε ηλικία 22 ετών και 74 ημερών, σημείωσε 30 πόντους και έγινε ο νεαρότερος ξένος παίχτης που αγωνίστηκε στη βασική πεντάδα, στην ιστορία του συγκεκριμένου θεσμού.

 

Best of internet