Quantcast

Αμπελαλέ: Εξαφανίστηκαν 5 δευτερόλεπτα επίθεσης στο χρονόμετρο του CSKA-Zalgiris

Black Friday και στα μπασκετικά χρονόμετρα

THE NEWSROOM

22 Νοεμβρίου 2018

Όπως ο Αλαφούζος τον Παϊρότζ ψάχνουν οι Λιθουανοί της Ζαλγκίρις τα εξαφανισμένα 5 δευτερόλεπτα στο χρονόμετρο του χθεσινού τους ματς στη Μόσχα. Οι πράσινοι του Κάουνας έχασαν χθες με διαφορά 2 πόντων από την CSKA για την 8η αγωνιστική της Euroleague, με τον αγώνα να κρίνεται στην παράταση. Ωστόσο  αυτό που συνέβη 1.09 πριν τη λήξη της 4ης περιόδου θέλει σίγουρα λίγο ψαξιματάκι από την διοργανώτρια.

Με το σκορ 81-84 και τους Λιθουανούς να έχουν επίθεση, το χρονόμετρο των 24 δευτερολέπτων έκανε απότομα μια βουτιά από τα 18″ στα 13″ χωρίς να επηρεαστεί ο χρόνος για τη λήξη της περιόδου. Τελικά μετά από αυτή την Black Friday έκπτωση στον χρόνο της επίθεσης, η μπάλα έμεινε στα χέρια των παιχτών της Zalgiris, που έχασαν την ευκαιρία να κλειδώσουν τη νίκη μεγαλώνοντας τη διαφορά των 3 πόντων. Δείτε το video:

Την ίδια ώρα, η Μακάμπι, νέα ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχε καθυστέρηση 5 ωρών στην αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για το Ισραήλ, χάνοντας την προπόνηση και τη media day ενόψει του αγώνα με τη Fenerbahce. Οι Ισραηλινοί καταλογίζουν δόλο στην τουρκικη αεροπορική εταιρεία που είναι και χορηγός της διοργάνωσης, και σκέφτονται να κινηθούν νομικά. Περίεργα πράγματα στη Euroleague, και κάποιος ίσως νιώθει δικαιωμένος.

Best of internet