Quantcast

Ο DPG άναψε την πίπα της ειρήνης με τη Euroleague για το καλό του μπάσκετ

Πρυτάνευσε η λογική για το καλό του αθλήματος

THE NEWSROOM

15 Αυγούστου 2018

Απομακρύνεται το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προέβη με απολογητική διάθεση σε μια επίσημη δήλωση στην οποία ζητάει συγγνώμη από όσους έχουν προσβληθεί από αντιδράσεις δικές του ή της ΚΑΕ, και γνωστοποιεί ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Euroleague. Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για την έλλειψη σεβασμού απέναντι στην ομάδα του, αισιοδοξεί ωστόσο πως αυτές οι αδικίες θα διορθωθούν στο άμεσο μέλλον.

«Στη διάρκεια των τελευταίων σεζόν, τόσο η διοίκηση του Παναθηναϊκού όσο κι εγώ προσωπικά πιστεύουμε ότι εντός κι εκτός παρκέ δεν αντιμετωπιζόμαστε με τον σεβασμό που αξίζουμε και με δίκαιο τρόπο. Έχουμε εμπιστοσύνη όμως ότι αυτό θα σταματήσει να συμβαίνει.
Εξαιτίας των παραπάνω, έχουν υπάρξει αντιδράσεις από την πλευρά μας που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την αγάπη και την αφοσίωση που αισθανόμαστε για το μπάσκετ.

Για όλες αυτές τις αντιδράσεις θα θέλαμε να απολογηθούμε σε κάθε μέλος της μπασκετικής κοινότητας που ίσως έχει νιώσει προσβεβλημένο. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Euroleague θα συνεχίσουν να εργάζονται μαζί για το καλό του μπάσκετ και των μετόχων».

Άλλη μια χρονιά λοιπόν που το Τριφύλλι θα βρεθεί αντιμέτωπο με Φενέρ, CSKA, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, αποφεύγοντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΑΕΚ και άλλες μπασκετικές δυνάμεις όπως Λιετκαμπέλις, Λούντβιγκσμπουργκ, Νίμπουρκ, Οστάνδη και Άνβιλ Βλοτσλάβεκ.

Να σημειωθεί ότι μόλις πριν λίγους μήνες, τον Απρίλιο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ανακοινώσει την επιστροφή του ΠΑΟ στις διοργανώσεις της FIBA, εκεί που το μπάσκετ θα έπρεπε να ανήκει.

 

Best of internet