Quantcast

To SHOWTIME επιστρέφει στο Λος Άντζελες

Ο Βασιλιάς Λεμπρόν Τζέιμς έγινε Λιμνάνθρωπος για τα επόμενα 4 χρόνια

Ελευθέριος Γώγος

2 Ιουλίου 2018

Για δεύτερη φορά τα τελευταία 8 χρόνια ο Λεμπρόν Τζέιμς φεύγει από το Οχάιο και τους Κλίβελαντ Κάβαλιερς και η αλήθεια είναι ότι ήταν το μόνο σίγουρο με τους γιωτάδες που είχε για συμπαίκτες και τα δυσβάσταχτα συμβόλαιά τους. Αυτή τη φορά όμως δεν παίρνει τα ταλέντα του και πάει στο Μαϊάμι, αλλά στην τροπική Καλιφόρνια.

Lakers fans right now

Lakers fans right now 😂

Gepostet von Bleacher Report am Sonntag, 1. Juli 2018

LeBron to the Lakers: fan reaction

LA IS LIT

Gepostet von NBA on ESPN am Sonntag, 1. Juli 2018

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το πρακτορείο του Λεμπρόν Τζέιμς το Klutch Sports Group, ο 33χρονος σούπερσταρ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων έναντι συνολικά 154 εκατομμυρίων δολαρίων, ξενερώνοντας τους φίλους των Ρόκετς και των Σίξερς που ήλπιζαν ότι οι ομάδες τους μπορούσαν να διεκδικήσουν τον παίκτη.

Το τίμημα του Βασιλιά για για αυτή την μετακίνηση του στην πόλη των Αγγέλων είναι ότι θα έχει παρεάκι τις 2 πιο κάλτ φυσιογνωμίες της Λίγκας. Μιλάμε προφανώς για τον Λανς Στίφενσον, γνωστός για τα φυσήματά του στην μούρη του Λεμπρόν, αλλά και τον αγαπημένο παίκτη του Σακίλ Ο Νιλ, Τζαβέλ ΜακΓκί που υπέγραψαν και αυτοί μονοετή συμβόλαια. Πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα εξέλιξη πάντως που αλλάζει επί της ουσίας τα δεδομένα στη Δύση και κάνοντας έτσι την Euroleague πιο ανταγωνιστική από την Ανατολή Περιφέρεια.

 

 

 

Αυτή τη φορά πάντως δεν έχουμε καψίματα μπλουζών στο Οχάιο. Ο κόσμος το πήρε πιο ψύχραιμα αυτή τη φορά ενώ ο ίδιος ο Βασιλιάς αποχαιρέτησε τους οπαδούς των Καβς με ένα Instagram Story, προμηνύοντάς τους ότι θα τα ξαναπούν στο μέλλον.

Best of internet