Quantcast

Πόνο μοίρασε το παπούτσι που ανέβασε ο Έντριαν Πέιν του Παναθηναϊκού στο Instagram

H στυλιστική επιλογή του παίκτη του ΠΑΟ θυμίζει κάτι σε στυλάτο γερμανό τουρίστα

THE NEWSROOM

22 Μαρτίου 2018

Kάτι παίζει μάλλον με τους παίχτες του Παναθηναϊκούς και τις στυλιστικές τους ιδέες, όπως μπορεί να θυμάστε από αυτή την παραστρατημένη έμπνευση που είχε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο (και εξευτέλισε βάρβαρα ο Νίκος Παππάς). Αλλιώς δεν εξηγείται η εξίσου απονενοημένη στυλιστική επιλογή του Έντριαν Πέιν σήμερα το μεσημέρι λίγο πριν την προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο Πέιν δημοσίευσε μια εικόνα του εαυτού του στο Instagram, με σκοπό να δηλώσει πανέτοιμος για το ματς με τη Μακάμπι. Αντί για την πολεμική κραυγή του Πέιν όμως, αυτό που έμεινε στους οπαδούς της ομάδας του που τον ακολουθούν στο Instagram είναι το εκπληκτικό παπούτσι που λανσάρει ο Πέιν, κομπλέ με άσπρη αθλητική κάλτσα σαν στυλάτος  Γερμανός τουρίστας.

Απολαύστε αυτό το λουτρό στυλ:

Game Day☀️

A post shared by adreian_payne (@adreian_payne) on

Διακρίνεται το μοκασίνι / σκαρπίνι (ποτέ δεν μάθαμε να τα ξεχωρίζουμε) που σκοτώνει. Η εικόνα αυτή προφανώς δεν πέρασε απαρατήρητη από τους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι όχι μόνο τον αποθέωσαν για τη γκαρνταρόμπα του, αλλά έκαναν tag και τους συμπαίκτες του για να τον συμμορφώσουν.  Όπως βλέπετε τα χαρακτηριστικά σχόλια:

H oμάδα του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχει το potential και για καλή πορεία και στο χώρο της μόδας εκτός από τις αθλητικές διοργανώσεις.

(πηγή)

 

 

Best of internet