Quantcast

Όλες οι φρίκες του Πάμπλο του Γκαρσία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία

Γιάννης Καραμίχος

29 Οκτωβρίου 2020

Το θέμα της Παλμέιρας και του Αμπέλ Φερέιρα είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό και οι Βραζιλιάνοι με διάφορα δημοσιεύματά τους, το θεωρούν τελειωμένο.Στον ΠΑΟΚ μεταθέτουν τις εξελίξεις για μετά το παιχνίδι με τη Γρανάδα, ωστόσο γίνονται διεργασίες για την επόμενη ημέρα. Βασικός υποψήφιος εμφανίζεται να είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έχει ικανοποιήσει τη διοίκηση με την πορεία του με την Κ19 του ΠΑΟΚ, ενώ και ο ίδιος έχει εκφράσει τη διάθεση να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα λοιπόν, ο πρώην ποδοσφαιριστής των ασπρόμαυρων αναμένεται να είναι κι ο αντικαταστάτης του Αμπέλ Φερέιρα για τον πάγκο.

Με αφορμή λοιπόν την μάλλον δεδομένη επιστροφή του Ουρουγουανού Τσε Γκεβάρα στην ομάδα της καρδιάς του, δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε ένα νοερό φλασμπάκ με όλες τις φρίκες που έχει φάει ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στους αγωνιστικούς χώρους της Σούπερ Λιγκ.

Πάμε να τις θυμηθούμε μαζί:

1. Σούτια με Μίτσελ και Πάπα Μπούμπα Ντιόπ

Όλα κυλούσαν ομαλά σε ένα ακόμα ντέρμπι δικεφάλων στην Τούμπα. Ο Γκαρσία όμως είχε βαρεθεί αυτή την μονοτονία της φυσιολογικής ροής του αγώνα, χωρίς μπαλμποικές συγκινήσεις. Σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Μίτσελ, ο Ουρουγουανός σωριάζει στο έδαφος με μπουνιά τον Ισπανό μέσο της ΑΕΚ και δέχεται την κόκκινη κάρτα. Ακολουθεί σύρραξη με το τανκ Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, με τον Γκαρσία να πιάνει από τον λαιμό τον Σενεγαλέζο και για λίγα δευτερόλεπτα ο αγωνίστικος χώρος να θυμίζει Βιετνάμ.

 

2. Μουλωχτή μπουνιά στο στομάχι του Ντιόγκο

Στο Καραϊσκάκη,σε ένα φάουλ που έχουν κερδίσει οι ερυθρόλευκοι έξω από την περιοχή, οι παίχτες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ έχουν παραταχθεί για να διεκδικήσουν την κεφαλιά. Όλοι, εκτός από τον Πάμπλο τον Γκαρσία που ήθελε να διεκδικήσει μια ζώνη του Ufc. Ο Ουρουγουανός πιάνει από την φανέλα τον Ντιόγκο, σημαδεύει στομάχι και εξαπολύει μουλωχτή γροθιά μες στον συνωστισμό. Ο πανούργος Ουρουγουανός καταφέρνει να μην γίνει αντιληπτός από τον διαιτητή κι έτσι συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

3.Κλωτσιά στα αχαμνά του Σιμάο, αγκωνιές και πέταγμα μπάλας στο διάστημa

Ο αγώνας για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ το 2009 με τον ΠΑΟ, έμελε να στιγματιστεί για άλλη μία φορά από τον εκστασιασμένο Ουρουγουανό μύστη. Ο Γκαρσία σε άλλη μία διεκδίκηση στο κέντρο, αρχικά έριξε αγκωνιά στο στήθος του Σιμάο κι έπειτα θεώρησε σωστό να τον αποτελειώσει και με μια κλωτσιά στα αχαμνά. Ο Κάκος τιμώρησε αυτή του την κίνηση με κόκκινη κάρτα και ο Γκαρσία άρχιζε να εκτοξεύει μπάλες στον αέρα, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να ξεσπάνε σε χειροκροτήματα.

4. Στραβοστομιές με Τζιμπούρ

Εδώ θα λέγαμε ότι ο Ουρουγουανός βρήκε τον δάσκαλο του. Σε μια ανύποπτη φάση, ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ Ραφίκ Τζιμπούρ πάει δυνατά με τις τάπες στο καλάμι του Γκαρσία και την γλιτώνει με κίτρινη. Ο άνιωθος Γκαρσία δεν χάνει χρόνο προσποιούμενος τον ψόφιο κοριό και ξεκινάει τσαμπουκά με τον Αλγερινό. Τελικά ο Κάκος τιμωρεί και τους 2 με κίτρινη κάρτα.

5.Γκαρσία σε αμόκ στο Καραϊσκάκη, τα βάζει με τους πάντες

Ντουντού, Λέτο, Τοροσίδης, Ντιόγκο. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από την μανία του Γκαρσία και όλοι προσπαθούν να τον αποφύγουν. Στο τέλος ούτε ο κόσμος του Ολυμπιακού έμεινε παραπονεμένος. Χειρονομίες, ειρωνικά γέλια,ύψωμα δαχτύλων. Όλα στα ρεπερτόριο του απόγονου των Τουπαμάρος.
Είναι η επίστροφη του ασώτου υιού.

Best of internet