Quantcast
guide ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Στην “Κρεμάστρα” θα ανακαλύψεις second-hand θησαυρούς από άλλη εποχή

Το κοινό μυστικό των Αθηναίων thrift shopper σε περιμένει σε νέα διεύθυνση στο Παγκράτι


LUBEN CREW · 5 Μαρτίου 2018

To αγαπημένο μαγαζί που μετράει ήδη 6 χρόνια λειτουργίας, η κλασσική πλέον Κρεμάστρα, διαθέτει μερικά από τα πιο «περιποιημένα» second-hand και vintage ρούχα της πόλης και αποτελεί τον παράδεισο όποιου θέλει να χαζέψει και να δοκιμάσει αξιόλογους ρετρό θησαυρούς, είτε συγκαταλέγεται στους λάτρεις του vintage είτε απλώς επιθυμεί να ανανεώσει το προσωπικό του στυλ άμεσα και οικονομικά.

Η Σοφία και ο Αντέλ, οι ιδοκτήτες του καταστήματος έχουν φτιάξει έναν χώρο χάρμα οφθαλμών ενώ έχουν γυρίσει όλη την Αθήνα καθώς και πολλές γωνιές του εξωτερικού για να βρουν μοναδικά και σπάνια κομμάτια τα οποία δεν αποτελούν προϊόντα μαζικής παραγωγής και σίγουρα δεν θα τα δεις να “κυκλοφορούν” συχνά εκεί έξω.

Το ανανεωμένο μαγαζί μεταφέρθηκε τον Ιούνιο του 2017 από τα Πετράλωνα στο Παγκράτι και σε περιμένει σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο που θυμίζει boho γκαρνταρόμπα πάνω στην πλατεία Δεληολάνη για να σε μυήσει στα μυστικά του thrift- shopping όπως, δηλαδή, λέγεται η αγορά second-hand ρούχων και αξεσουάρ που έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας.

Τα παιδιά θα σε υποδεχτούν καθημερινά με φιλική και χαλαρή διάθεση, θα σε εξυπηρετήσουν αμέσως ενώ αν το θέλεις θα σε βοηθήσουν μετά χαράς να δώσεις ζωή σε ένα παλιό κομμάτι που “δεν το πιάνει” το δικό σου μάτι όπως ας πούμε ένα cult-piece που φορούσες στο σχολείο και δεν πίστευες ότι θα ξανανιώσεις τόσο άνετα μέσα σ’ αυτό. Τα ρούχα, αντρικά και γυναικεία όπως τα παπούτσια και οι τσάντες ανανεώνονται συνεχώς, είναι σε άριστη κατάσταση και μπορείς να τα βρεις εύκολα αφού ο χώρος είναι “μαζεμένος” και δεν επικρατεί χάος παρ’όλη την ποικιλία.

Εxtra tip : Τσέκαρε την σελίδα τους στο fb για τα υπέροχα bazaar που διοργανώνουν κατά καιρούς αλλά και για να πάρεις μία γεύση από όλα τα ωραία που θα ανακαλύψεις εκεί. Μην παραλείψεις, τέλος, να ρίξεις μια ματιά στο ωράριο ώστε να ξέρεις πότε ακριβώς μπορείς να κάνεις την βόλτα σου στο μαγαζί.

Εκφαντίδου 42, Παγκράτι (πάνω στην πλατεία Δεληολάνη)
Τηλ.: 21 0341 1646

Best of internet