Quantcast

Αποθέωσε Αθανασιάδη ο Κούγιας, «έπιανε μπαρμπούνια στον υπόνομο, χωρίς αυτόν είχε ντόρτια»

Ποιητικό ελληνικό ποδόσφαιρο

THE NEWSROOM

2 Απριλίου 2024

Το κυριακάτικο ντέρμπι της Opap Arena συνεχίζει να δίνει ψωμάκι δύο μέρες μετά τη λήξη του. Πρωταγωνιστής σε αυτό είναι φυσικά ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος φάνηκε να έχει μερικές στιγμές αγάπης με τους φίλους της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση για να ενημερώσει πόσο άτακτος ήταν ο Αλέξης και ο ίδιος ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι απάντησε.

Σε μια ανακοίνωση που μπορεί να σταθεί κανείς σε πολλά σημεία, εμείς επιλέγουμε να σταθούμε στην ατάκα Κούγια για Αθανασιάδη. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού λοιπόν, αν η ΑΕΚ δεν είχε Αθανασιάδη το ματς θα έληγε 0-4 καθώς ο Έλληνας γκολκίπερ το βράδυ της Κυριακής έπιανε «μπαρμπούνια στον υπόνομο». Πιο αναλυτικά:

«Ως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, ως νόμιμος εκπρόσωπός του σε όλες τις διοργανώτριες αρχές και ως νομικός σύμβουλος πήγα την Κυριακή με την αποστολή του Ολυμπιακού, για να είμαι μαζί με την ομάδα μας σε αυτό το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο μόνο στα χαρτιά απεδείχθη ότι ήταν δύσκολο, αφού έπρεπε εύκολα να κερδίσουμε με τουλάχιστον 0-4 γκολ, καθώς ο τερματοφύλακάς μας επί 91 λεπτά δεν ακούμπησε την μπάλα, εν αντιθέσει με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ο οποίος έπιανε μπαρμπούνια στον υπόνομο».

Ποιητικό ελληνικό ποδόσφαιρο.

Best of internet