Quantcast

Το κονέ που όλοι φανταζόμασταν ότι έκανε αποκάλυψε ότι όντως έκανε ο Ατζούν σε ΠΑΟ και Τερίμ

Ήθελε να κάνει την καλή στον απελπισμένο μπραδεράκο του Γιάννη Αλαφούζο

THE NEWSROOM

1 Απριλίου 2024

Η επιλογή του Παναθηναϊκού να αντικαταστήσει τον Γιοβάνοβιτς με τον Τερίμ είναι από τις πιο πολυσυζητημένες στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Ο Γιοβάνοβιτς είχε βάλει την ομάδα στις ράγες και τίποτα δεν μύριζε απόλυση, όμως μια μέρα του Δεκέμβρη οι πράσινοι απλά ανακοίνωσαν Τερίμ. Μια επιλογή που σίγουρα σήκωσε σκόνη μιας και ο Τούρκος είναι όντως legend στην πατρίδα του.

Πολλοί τότε απόρησαν πως έγινε το κονέ Τερίμ-Παναθηναϊκού. Το μυαλό των περισσότερων πήγε στον Mr. Survivor aka Ατζούν, όμως μέχρι σήμερα αυτά παρέμεναν απλά εικασίες. Από σήμερα γνωρίζουμε ότι όντως ισχύει, αφού όπως ο ίδιος αποκάλυψε ήταν ο ενδιάμεσος στο deal. Πιο αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι στενός μου φίλος. Ήταν πολύ δυσαρεστημένος και απελπισμένος. Παρά τη σοβαρή επένδυση, η ομάδα κατά κάποιο τρόπο δεν μπορούσε να δώσει αυτό που ήθελε. Πέρυσι είχαν μια σοβαρή διαφορά βαθμών, αλλά πάλεψαν για το πρωτάθλημα. Όσο κουβεντιάζαμε, ζήτησε τη συμβουλή μου. Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στο μυαλό μου επειδή ήταν νικητής. Ο πρόεδρος στην αρχή έμεινε έκπληκτος. Είπε: “Μπορείς να πείσεις τον Τερίμ να έρθει;” Είπα, “Το έργο σου είναι καλό, στον προπονητή Φατίχ αρέσουν οι δύσκολες δοκιμασίες”. Αυτό συνέβη όταν και τα δύο μέρη ήταν θετικά. Δημιουργήθηκε μια χημεία. Αρκούσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να συνομιλήσει με τον Φατίχ Τερίμ για τρία λεπτά».

Best of internet