Quantcast

Για εργολαβία στα πέναλτι και κονέ με δημοσιογράφους κατηγόρησε τον Τζόρτζεβιτς ο Νέρι Καστίγιο

Που είναι τα ποπ κορν μας;

THE NEWSROOM

27 Νοεμβρίου 2023

Ένα μπιφ που δεν ξέραμε ότι είχαμε ανάγκη προέκυψε έπειτα από σημερινή ανάρτηση του Νέρι Καστίγιο στα social media. Εκεί ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποφάσισε να σχολιάσει όσα είπε ο πρώην συμπαίκτης του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς σε συνέντευξη που έδωσε στου Betarades με έναν αρκετά καυστικό τρόπο. Ο Νέρι μάλλον δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε και ένιωσε την ανάγκη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Μέσες άκρες κατηγόρησε τον Σέρβο για παρτάκια που δεν άφηνε άλλους να εκτελούν πέναλτι για να ανεβάζει τα στατιστικά του, αλλά και για κονετζή δημοσιογράφων. Πιο αναλυτικά:

«Γελάς και το πας και καλά στην πλακίτσα. Όχι Τζόλε, δεν τους πήρα τηλέφωνο εγώ. Εγώ δεν έπαιρνα, δεν πήρα και ούτε θα πάρω ποτέ δημοσιογράφο. Άλλος ήταν αυτός που τα έκανε αυτά. Μάντεψε. Εύκολη είναι η απάντηση, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Θα ήθελα να πω στα παιδιά τους Betarades και σε εσένα Τζόλε να κάνουμε όλοι μαζί μια ωραία συνέντευξη. Να ειπωθούν αλήθειες και όχι χαμογελάκια και πράγματα που δεν ισχύουν. Εγώ θα το ήθελα πολύ να μας ακούει ο κόσμος για όλα αυτά που λέω και λες. Για να δούμε, θα γίνει ποτέ ή δε θα τολμήσεις. Μεγάλε Τζόρτζεβιτς.  Αυτά είναι τα στατιστικά σου μεγάλε Τζόρτζεβιτς στον Ολυμπιακό. Τότε είχαμε πολύ καλύτερη ομάδα απ’ όλους και κάναμε 30 ευκαιρίες. Λογικό να υπήρχαν πέναλτι. Αυτό το λέω για να μην το πάνε αλλού, ότι και καλά παίρναμε πέναλτι μαϊμού. Μέσο όρο τότε εύκολα υπήρχαν δέκα πέναλτι τη χρονιά. Ήρθε ο Ριβάλντο και δεν τον άφησες να βαράει πέναλτι. Παγκόσμιο Κύπελλο πήρε. Σε καταλαβαίνω μεγάλε Τζόρτζεβιτς, ήσουν έξυπνος, τα χρειαζόσουν για να φαίνεται στο τέλος της χρονιάς ότι έχεις 17 γκολ. Ο κόσμος ξεχνάει πως μπήκαν και λέει 17. Δηλαδή αν μειώνω τα γκολ από πέναλτι που βλέπω, κάθε χρόνο θα είχες 5-6 γκολ. Μεγάλε Τζόρτζεβιτς νευρίασες και σε ενόχλησε τότε που είχα πει αυτό. Είναι αλήθεια βλέπεις. Εγώ για τα γκολ μίλησα μεγάλε Τζόρτζεβιτς, μην τρελαίνεσαι και με θυμάσαι κάθε φορά που μιλάς. Δεν είπα ότι ήσουν κακό. Παιχταράς ήσουν, απλά είπα πέντε αλήθειες και τρελάθηκες. Γελάω έτσι όπως γελάς κι εσύ. Τουλάχιστον γέλα φυσιολογικά, μην έχεις ψέμα και στο γέλιο, ήμαρτον. Εγώ δεν είπα ποτέ για εσένα ότι δεν έχεις μυαλό ή κάποια ψέματα. Εγώ μίλησα για τα γκολ μόνο και από τότε δε μου ξανά μίλησες. Εγώ δηλαδή δεν έπρεπε να σου μιλάω από τότε με τόσα πράγματα που έχεις βγει και έχεις πει διαφορετικά και λες ψέματα. Εγώ Τζόλε δεν είμαι υποκριτής».

Κάπου εκεί πετάχτηκε στη συζήτηση και ο Κώστας Μενδρινός ο οποίος επίσης δεν είχε να πει τα καλύτερα για τον Τζόλε:

«Ο Τζόλε ήταν αυτός που μας γ@@@γε την ψυχολογία όλα τα χρόνια. Δεν βοήθησε ποτέ, ούτε παιδί. Αυτό που έκανε ήταν να γ@@@ει την ψυχολογία και να μας λέει ‘δεν μπορείς να κάνεις τίποτα’. Όλοι σου έλεγαν μια καλή κουβέντα και ήθελαν να βοηθήσουν, αυτός επίτηδες και για δικούς του λόγους μια ζωή ήθελε να σε γ@@@ει. Δεν κάνω σύγκριση δική μου με τον Τζόλε, δεν τον φτάνω ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι, όμως σαν χαρακτήρας ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στα 20 χρόνια που έπαιξα ποδόσφαιρο. Νέρι, έζησα από κοντά τις π@@στιες που σου έκαναν και πώς σε ρουφιάνευαν. Δεν μπορεί να μου πει κανένας τίποτα. Ήσουν όμως τόσο παικταράς και ξεπέρασες ό,τι εμπόδιο σου έβαζε. Ο κόσμος δεν ξέρει τι χαρακτήρας είναι. Όσοι τα ζήσαμε ξέρουμε πολύ καλά. Ελπίζω να μιλήσουν κι άλλοι και να μη φοβηθούν».

Φαίνεται πως για κάποιους ο Τζόρτζεβιτς δεν ήταν και η πιο αγαπητή φιγούρα στα αποδυτήρια.

Best of internet