Quantcast

Επίδομα σε αστυνομικούς που κάνουν ελέγχους σε γήπεδα ψήνει η κυβέρνηση, γελάει όποιος έχει πάει μισή φορά γήπεδο

Είναι άλλωστε γνωστό ότι στις κερκίδες των ελληνικών γηπέδων δεν περνάει ούτε κουνούπι

THE NEWSROOM

11 Νοεμβρίου 2023

Μέσα στα άμεσα πλάνα της κυβέρνησης των επιδομάτων φαίνεται πως είναι να δώσει επίδομα σε αστυνομικούς που έχουν επιφορτιστεί με το να κάνουν ελέγχους κατά την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας ΣΚΑΪ μας ενημέρωσε σχετικά:

«Αυτό που είναι ώριμο και που μπορώ να το πω, είναι ότι βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με το Υπουργείο Οικονομικών για να υπάρχει ένα επίδομα για τους αστυνομικούς που είναι στο πεδίο, για τους αστυνομικούς ελέγχους στα γήπεδα. Είναι κάτι το οποίο είναι δίκαιο».

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε το λιγότερο ένα μικρό μειδίαμα σε όποιον άνθρωπο έχει πάει σε ελληνικό γήπεδο και έχει περάσει τους εξονυχιστικούς ελέγχους της αστυνομίας κατά την εισόδό στις κερκίδες. Λίγο παραπάνω γέλασαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που το 2018 είχαν κρεμάσει μαζί με τα πανό ΚΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΡ (βλέπε φώτο), το οποίο πέρασε κάτω από τη μύτη της αστυνομίας. Αν η κυβέρνηση θέλει να είναι δίκαιη, πρέπει να μεριμνήσει και για ένα επίδομα σε όσους απλά πάνε γήπεδο. Έτσι για τη φάση.

 

Best of internet