Quantcast

Δίκασε την κυβέρνηση για τις παπάτζες περί ΟΑΚΑ ο όπως πάντα άφιλτρος Μίλτος Τεντόγλου

Ξέχασε να αναφέρει πόσο καλοί είναι στις φώτο και τις χειραψίες

THE NEWSROOM

20 Οκτωβρίου 2023

Το πόσο για γέλια είναι οι εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ το γνωρίζαμε χρόνια. Τους τελευταίους μήνες το νιώσαμε και στο πετσί μας. Ένα στέγαστρο εκατομμυρίων έτοιμο να πέσει, εγκαταστάσεις που πλημμυρίζουν, γήπεδα που κλείνουν. Αυτή είναι η φάση στις μεγαλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας και πλέον δεν υπάρχει κανείς που να μην το γνωρίζει. Επειδή όμως όταν τα μαθαίνεις από τους πρωταγωνιστές είναι αλλιώς, ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στη εκπομπή Πρωταγωνιστές (τι σας φτιάξαμε εδώ) και μας εξήγησε κάποια πράγματα παραπάνω:

«Έχει καταντήσει αστείο, κι εγώ και ο προπονητής μου έχουμε σταματήσει πια να ασχολούμαστε με αυτό το κομμάτι. Είναι χάλια, πραγματικά. Αλλά να σου πω την αλήθεια, δεν με ενοχλεί που κάνουμε προπόνηση εκεί μέσα, τόσα χρόνια το έχουμε συνηθίσει. Εμένα με ενοχλεί που δίνουν υποσχέσεις κάποιοι και δεν τις τηρούν, συνεχείς υποσχέσεις. Σε μένα τα τελευταία επτά χρόνια, στον Πομάσκι εδώ και τριάντα χρόνια. Εμένα με έχει πάρει ένα υπουργός τηλέφωνο και με έχει ρωτήσει πρώτα τί θα ήθελα να αλλάξει εκεί που κάνω προπόνηση. Τίμιο. Και του είπα εγώ για κάτι ελάχιστο, για την άμμο, τον κλιματισμό που δεν έχουμε καλώδια γιατί κλιματισμό έχει, τα καλώδια δεν έχουμε. Και μου λέει «Όχι, δεν θα κάνουμε αυτά μόνο θα κάνουμε περισσότερα. Μου είπε για όλα τα βοηθητικά στάδια στο ΟΑΚΑ, μπλα, μπλα, μπλα, για πάρα πολλά πράγματα. Δεν έχει γίνει τίποτα προφανώς. Και δεν με πειράζει που δεν τα φτιάχνουν, με πειράζει η κοροϊδία. Που λένε δημόσια πως δίνουν τόσα λεφτά και έχουν κάνει τόσα πράγματα και δεν έχουν κάνει τίποτα».

Με πιο απλά λόγια ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές στη χώρα και στον κόσμο γενικότερα, μας είπε ότι υπουργοί τον παίρνανε τηλέφωνα και του λέγανε παπάτζες ότι θα κάνουν το ΟΑΚΑ στάδιο πρότυπο, χωρίς καν εκείνος να έχει ζητήσει κάτι. Βέβαια εδώ θα πει κανείς, τι πιο σύνηθες να συμβεί; Και δυστυχώς θα έχει δίκιο.

 

Best of internet