Quantcast

Μπαναγίες στα αγγλικοτούρκικα μοίρασε χθες στο ΟΑΚΑ ο οργισμένος Αταμάν

Τούρκος έγινε ο Τούρκος με τους παίκτες του Παναθηναϊκού

THE NEWSROOM

10 Οκτωβρίου 2023

Στο πρώτο του ματς μετά τη σκληρή ήττα στο ντέρμπι αιωνίων, ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε χθες το Μαρούσι με σκοπό να πάρει μια casual νίκη και να χρησιμοποιήσει ένα εύκολο παιχνίδι για να βρει πατήματα. Τελικά τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς έτσι. Οι Πράσινοι πήραν πράγματι μια σχετικά εύκολη νίκη όμως ο coach Αταμάν ήταν το ακριβώς αντίθετο από ικανοποιημένος.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Τούρκος εξέφρασε δημόσια την οργή του για την εικόνα και τη νοοτροπία κάποιων παικτών του, χαρακτηρίζοντάς τους μέσες άκρες τουρίστες:

«Είμαστε νέα ομάδα. Δίνω επίσης μεγάλη σημασία σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι εύκολα αλλά είναι σημαντικά. Και δεν πρέπει να υποτιμούμαι κανέναν. Κάνουμε προπόνηση και πρέπει να κερδίσουμε. Στο τέλος δώσαμε ευκαιρία στον Σαμαντούροφ που έπαιξε πολύ καλά. Εκτός από δύο παίκτες δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Δε θέλω να πω ονόματα αυτή τη στιγμή, αλλά αυτή η νοοτροπία είναι πολύ επικίνδυνη. Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί. Άμεσα. Δε γίνεται να μην παίζουμε επιθετικά. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό όχι γιατί ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς. Γιατί κάναμε χαζά λάθη. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο».

Κι αν μπροστά στις κάμερες ο Αταμάν ήταν οργισμένος, στα αποδυτήρια έγινε ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το ΟΑΚΑ οι φωνές του στα αποδυτήρια ήταν τόσο δυνατές που ακούστηκαν  μέχρι τη Λεωφόρο. Ο Αταμάν έγινε έξαλλος με την εικόνα της ομάδας στο 4ο δεκάλεπτο και φρόντισε οι παίκτες του να το καταλάβουν.

 

Best of internet