Quantcast

Δώρο beef Σιμόες-Λάζαρου μας έκανε το Σαββατάκι, ακριβώς ότι χρειαζόμασταν σε μια βδομάδα χωρίς Superleague

Εσείς με ποιον είστε;

THE NEWSROOM

9 Σεπτεμβρίου 2023

Σε μια βδομάδα χωρίς Superleague η διάθεση είναι λογικά πεσμένη και λίγα είναι εκείνα που μπορούν να την ανεβάσουν. Σίγουρα ένα απροσδόκητο beef ανάμεσα σε Αντρέ Σίμοες και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ήταν κάτι από αυτά. Ο Πορτογάλος έδωσε συνέντευξη στο Gazzetta και για μια ακόμη φορά μίλησε για την αγάπη του στην ΑΕΚ και για το πόσο δέθηκε με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της. Παρόλα αυτά σε κάποια φάση βρήκε την αφορμή να στρέψει τα πυρά του σε έναν πρώην συμπαίκτη.

«Δεν ήθελα να με βλέπουν όπως τον Λάζαρο. Εκείνος μπορούσε να το κάνει και να μην τον νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Να πάει από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό, μετά στην ΑΕΚ και στο τέλος στον Ολυμπιακό. Ίσως εκείνος να έκανε πιο σωστή επιλογή και τώρα να έχει περισσότερα χρήματα. Δεν ήθελα όμως να είμαι αυτός ο τύπος, να με θυμούνται όπως τον Λάζαρο. Σαν τον τύπο που έκλεψε την ΑΕΚ και πήγε σε έναν αντίπαλο ως ελεύθερος. Ακόμα και να μου έδιναν δέκα φορές περισσότερα χρήματα δεν γινόταν να πάω σε αντίπαλο».

Οι βαριές κουβέντες του Σιμόες προφανώς έφτασαν στα αυτιά του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση. Με ένα στόρι στο Instagram ουσιαστικά χαρακτήρισε τον Σιμόες τσιράκι του προπονητή και στη συνέχεια του είπε ότι ο κόσμος θυμάται εκείνον και άλλους δύο (άγνωστο ποιους) από την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018 και όχι τον Πορτογάλο. Αυτά είναι τα δεδομένα, τώρα εσείς κρίνετε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.

Best of internet