Quantcast

Ο Πανιώνιος έστειλε για χόρτα τον λαμπρό Κωστή Χατζηδάκη που τον συνέκρινε με τους Σπαρτιάτες

Σμύρνη σημαίνει προσφυγιά

THE NEWSROOM

27 Ιουνίου 2023

Ο Κώστας Χατζηδάκης είναι γνωστός για την ικανότητά του στη ρητορική και πολλές φορές έχουμε κρεμαστεί από τα χείλια του για να δούμε τι διαμάντι θα κεράσει. Αυτή τη φορά αποφάσισε να πιάσει στο στόμα του τον Πανιώνιο για να κάνει μια ανεπανάληπτη παρομοίωση που αφορούσε το ακροδεξιό κόμμα Σπαρτιάτες. Θέλοντας λοιπόν να μας εξηγήσει ότι δεν φταίει η Νέα Δημοκρατία για την άνοδο της ακροδεξιάς είπε το εξής:

«Πήγε καλά σε ένα παιχνίδι ο Πανιώνιος και έχει ευθύνη ο Παναθηναϊκός. Το άκουσα και σε άλλο στούντιο που ήμουν προηγουμένως και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την συλλογιστική. Η ΝΔ έχει ευθύνη για τον εαυτό της»

Φυσικά αυτό αποτελεί τεράστια προσβόλα για μια ιστορική και προσφυγική ομάδα όπως ο Πανιώνιος και η απάντηση δεν άργησε να έρθει:

«Σε σχέση με την τοποθέτηση του κυρίου Χατζηδάκη για τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών, θα παρακαλούσαμε να μην βάζει στην ίδια πρόταση συσχετισμού τους νεοναζί του Κασιδιάρη με τον πρόσφυγα Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σμύρνης. Η ιστορία και η προσφορά του Πανιωνίου στον αθλητισμό και στον πολιτισμό της Ελλάδας απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή σε τέτοιου είδους λεκτικές αστοχίες το λιγότερο».

Ντάξει είμαστε;

Best of internet